UKR
П'ятниця 26 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ВСЕУКРАЇНСЬКА ПЕРЕМОГА “ДАЙДЖЕСТУ”


25.05.2015

З 12 по 14 травня в місті Луцьк пройшов XIV Всеукраїнський конкурс екологічних агітбригад «Земля - наш спільний дім», у якому взяла участь каховська команда «Дайджест» з ЗОШ № 5 (керівники: Наталія Орловська та Ольга Стратулат). Тема виступу - «Збереження водних ресурсів України».
Усього на Волинь прибуло 22 команди, представники різних областей. Конкурс було поділено на 3 етапи. У перший день відбулося офіційне відкриття, де члени журі вітали учасників, а колективи розказували про свою природоохоронну та просвітницьку діяльність. На другий день агітбригади представили основні номери. Третій день був найважливішим - оголошення результатів.
Весь зал охопило хвилювання. Одна за одною на сцену виходили команди, все швидше наближаючи момент істини. У кожного виникало питання: «Хто ж стане переможцем?». Почуте вразило наших учасників: вони отримали гран-прі! Команда «Дайджест» з невеличкого міста Каховка перемогла на Всеукраїнському конкурсі! У це було неможливо повірити та описати словами. Приємним є й усвідомлення того, що старання учасників не були марними, що їх справедливо оцінило та схвалило безліч людей!
За традицією конкурсу, область, яка перемогла, прийматиме в себе агітбригади наступного року. Саме завдяки юним каховчанкам та їх керівникам тому у 2016 Херсонщина зустрічатиме на своїх землях гостей з усіх куточків України.
Переможцями змагання та членами команди є: Віра Вовк, Влада Андрющенко, Вікторія Гриненко, Каріна Калініна, Дар’я Харитонова, Дар’я Ісаєва та керівники Наталія Вікторівна Орловська (вчитель біології та хімії) та Ольга Вікторівна Статулат (педагог-організатор).
Окрім цього каховчани отримали багато вражень від щирості лучан та краси їхнього міста. Зокрема побували у Замку Любарта, відвідали Волинський академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка та обласний еколого-натуралістичний центр.
Команда від щирого серця дякує директору ЗОШ №5 І.К.Деменко та всім, хто вірив у їх сили. Окрему вдячність передаємо начальнику відділу освіти М.Г.Гончару, приватному підприємцю В.Г.Рябцеву, небайдужим учителям нашої школи та батькам учасників команди за матеріальну підтримку.

 

 

Фото: