UKR
Субота 27 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ОСТАННІ ДНІ МИНУЛОГО РОКУ ОЗНАМЕНУВАЛИСЬ ДОБРОЮ СПРАВОЮ


04.01.2017

БФ "Лепта" поділився радістю, що 30 грудня благодійний проект "Немовлятам від дорослих" отримав своє логічне і практичне завершення передачею у каховську дитячу поліклініку білірубінометру. Завдяки цьому апарату каховські новонароджені дітки будуть менше плакати і відчувати болю, так як вимір білірубіну в крові немовлят при стійкій фізіологічної жовтяниці буде вимірюватися за допомогою нового, сучасного обладнання: безболісно і без аналізу крові.
Довгоочікуваний для дітей апарат від керівників БФ "Лепта" Ігоря та Світлани Бжезицьких прийняли головний лікар Каховського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Олександр Антоненко і завідуюча амбулаторією загальної практики сімейної медицини № 3 (дитячої поліклініки) Лариса Сенова.
Вдалося зібрати необхідні для оплати апарату 62 000 грн. тільки завдяки чуйності і добрим серцям багатьох і багатьох людей. Щоб вчасно зробити малюкам новорічний подарунок-білірубінометр була дуже важлива будь-яка допомога, за яку фонд сердечно дякує. Це і рукоділля від майстрів народної творчості та народних умільців для ярмарки благодійного вечора, і надані друзями БФ "Лепта" лоти для аукціону, і благодійні пожертвування організацій і приватних осіб, все це, а також загальне прагнення докласти свої особисті сили в досягненні благої і потрібної для дітей цілі, допомогло завершити задумане.
БФ "Лепта" від імені батьків дітей, яким буде служити білірубінометр, дякує всім, хто приєднався і не відмовив у своїй посильній лепті. Символічно і радісно, що завершення першого ювілейного для БФ "Лепта" року - п’ятиріччя роботи, увінчалося реалізацією досить дорогого проекту - подарунком самим найменшим нашим співгромадянам.
Нехай у Новому 2017 році в нашому рідному місті Каховка з’явиться на світ багато здоровеньким немовлят, а якщо раптом у когось затягнеться жовтяниця, то лікарі вже не будуть колоти малюків для взяття аналізу, тому що тепер у Каховці є білірубінометр.


Фотографії БФ "Лепта" і Олександра Глущенка

 

Фото: