UKR
П'ятниця 26 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ОБЛАСНА СПАРТАКІАДА ДОПРИЗОВНОЇ МОЛОДІ


22.10.2014

17 жовтня 2014 року на базі каховського спорткомбінату «Олімпійський» відбулась традиційна Спартакіада допризивної молоді Херсонської області.

 Організатори змагань – Департамент освіти і науки, молоді та спорту Херсонської облдержадміністрації спільно з відділом у справах молоді та спорту, відділом освіти Каховської міської ради, та при підтримці кандидата в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 185 Зікранця Олександра (який у цьому році проходив добровільну військову службу у Херсонському прикордонному загоні). Почесними гостями Спартакіади були члени Каховського міського товариства воїнів-інтернаціоналістів на чолі з головою Наталією Скін та старший сержант Херсонського прикордонного загону Григорій Гриць.

В обласних змаганнях цього року взяли участь сім збірних команд міст і районів нашої області, складені з юнаків 1997-99 р. н.: м. Каховка, м. Н.Каховка, Каховський р-н, Бериславський р-н, Великолепетиський р-н, Генічеський р-н, Скадовський р-н. Допризовники змагалися у особистому та командному заліку з чотирьох видів спорту: біг 100 м, біг 3000 м, підтягування на високій перекладині та метання гранати Ф-1 на дальність.

До останнього виду змагань зберігалась інтрига щодо загальнокомандної першості. Після трьох видів лідирувала команда Нової Каховки, але на останньому виді – бігу на 3000 м – новокаховчан зуміли обійти господарі змагань.

Отже, у загальнокомандному заліку серед міст і районів перше місце в обласній Спартакіаді допризовної молоді 2014 року здобула збірна команда м. Каховки у такому складі: Максим Пастушенко, Єгор Плетьонкін, Андрій Бояров, Данило Уманський, Артем Шевченко та тренер-представник А.Д.Єрастов. На другому місці – збірна команда Н.Каховки, на третьому – команда Бериславського району.

У особистому заліку з багатоборства кращий результат показав Денис Ільчиєв (Генічеський район), на другому місці – Максим Пастушенко (Каховка), на третьому – Руслан Скалка (Н.Каховка).

Переможці і призери Спартакіади у командному та особистому заліку були нагороджені почесними дипломами Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації, а також кубками і медалями, які лауреатам вручили головний суддя спартакіади Микола Рибак та голова Каховського міського товариства воїнів-інтернаціоналістів Наталія Скін.

Фото: