UKR
П'ятниця 26 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

КОНЦЕРТ ПЯМ`ЯТІ АНДРІЯ КУЗЬМЕНКА В КАХОВЦІ


15.06.2015

12-го червня в Каховці на площі біля будинку культури ім.Фрунзе відбулася ретрансляція концерту пам`яті Андрія Кузьменка, відомого українського музиканта, співака і просто шоумена, який більш відомий молоді як Кузьма з гурту «Скрябін». Ініціаторами та організаторами цього дійства стали - журналіст газети «Каховские новости» Олександр Мошенський та член ММГО «Молода Січ» Олександр Мулік. Їх ініціативу підтримали відділи Каховської міської ради: у справах молоді та спорту і відділ організаційно-кадрової роботи, інформаційної політики та взаємодії з громадськістю.
Концерт, який до цього відбувся у Київському палаці спорту 20-го травня 2015 року і демонструвався на каналі 1 + 1 був показаний для Каховських глядачів на великому екрані. Всі бажаючі змогли ще раз переглянути та насолодитись атмосферою гарної музики та згадати чудову людину, патріота України та просто Кузьму! В цілому, близько 400 каховчан зібралося на площі біля будинку культури. Головною метою даного заходу був збір молодіжної компанії, вільне спілкування та вшанування пам`яті великого українського музиканта. До речі, організатори концерту відмінно впоралися з поставленим перед ними завданням. Каховчани різного віку та світогляду дуже охоче зібралися на концерт, де змогли об`єднати свої думки в єдине ціле. Взагалі, враження складалось, що концерт проходив не на екрані, а в Каховці в вечорі 12 червня!
Після заходу на площі, де проходили фестивалі «Таврійські ігри» був організований акустичний «міні-концерт» пісень гурту «Скрябін» під гітару, на якому каховчани змогли продовжити своє спілкування та знайомство.

 

Катерина Руденко,
практикантка відділу у
справах молоді та спорту
Каховської міської ради

Фото: