UKR
П'ятниця 26 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Змагання до Дня перемоги


15.05.2018

З нагоди відзначення в м. Каховці 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбулись такі спортивні заходи:

6 травня в приміщенні шахового клубу МПК «Меліоратор» пройшов відкритий бліц-турнір з шахів, організований Федерацією шахів м. Каховки спільно з міськими відділами у справах молоді та спорту, культури та адміністрацією МПК. В турнірі взяли участь 15 шахістів з Каховки та Н.Каховки. Змагання проводились у два етапи. У півфіналах спортсмени змагалися у двох підгрупах, з яких по три кращих шахіста вийшли до фінальної частини турніру. У підсумку переможцем змагань став Володимир Єгоров з Н.Каховки. На другому місці - каховчанин Олег Пільщіков, на третьому - також представник нашого міста Євгеній Лозович.

6 травня на території літнього майданчика «Рандеву» відбувся відкритий міський турнір з шашок-64 (швидка гра). В змаганнях, організованих спільно Каховською міською шашковою федерацією та відділом у справах молоді та спорту, взяли участь 22 учасники з Каховки, Н.Каховки, Бериславського, Іванівського та Каховського районів. Першість у турнірі розігрувалась за швейцарською системою з 7 турів. У підсумку призерами серед чоловіків стали:
І - Віктор Мануйло (Н.Каховка)
ІІ - Валерій Лункін (Іванівський р-н)
ІІІ - Володимир Дем’янюк (Каховка).
У заліку серед жінок:
І - Ольга Мелехина (Малокаховка)
ІІ - Алла Ралко (Каховка)
ІІІ - Єва Тишковець (Каховка)
Серед ветеранів:
І - Анатолій Лемехов (Н.Каховка)
ІІ - Володимир Гонта (Н.Каховка)
ІІІ - Василь Райляну (Бериславський р-н)
Серед юних учасників кращі результати продемонстрували: Євген Шешеня (Каховка), Євген Лінинський (Бериславський р-н) та Іван Ноздрін (Каховка).

8 травня в Каховському геріатричному пансіонаті відбулись міська Спартакіада з триборства та стрільби з пневматичної гвинтівки серед осіб з інвалідністю. Змагання паралімпійців були організовані Каховською філією «Інваспорт» спільно з відділом молоді та спорту Каховської міської ради при підтримці адміністрації Каховського геріатричного пансіонату. За результатами змагань з триборства перше місце посів Чекмазов Андрій, друге - Дрочов Віктор, третє - Скрипаль Ксенія. В стрільбі з пневматичної гвинтівки переміг Лещінський Андрій, друге місце посіла Коненко Наталія, третє - Дрочов Віктор, який також став переможцем у особистому заліку з багатоборства.

8 травня 2018 р на баскетбольному майданчику по вул.. Панкеєвській, 122 відбувся відкритий міський турнір з баскетболу 3х3 (стрітболу) серед юнаків (2002 р. н. та мол.). Організатори: відділ у справах молоді та спорту, відділ освіти та ДЮСШ Каховської міської ради. У змаганнях взяли участь 8 команд з Каховки, Н.Каховки та Херсона: ДЮСШ, "Нолики", "Вогник", " Водолази" (всі - Каховка), "Бостон", "Ворони", "Лейкерс" (всі - Нова Каховка) та команда м. Херсона. За підсумками змагань призерами турніру стали:
I місце - ДЮСШ (Каховка)
II місце - Херсон
III місце - "Нолики" (Каховка)
Команди-призери та їх учасники були нагороджені пам’ятними призами, медалями та дипломами від організаторів. Кращий гравець - Кульков Єгор (ДЮСШ) - нагороджений почесним кубком.

 

Фото: