UKR
П'ятниця 26 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

СК «Каховка» - володар Кубку Херсонської області з футболу2018 року!


15.05.2018

      В День Перемоги, 9 травня, в Новій Каховці на стадіоні «Енергія» відбувся фінал Кубка Херсонської області з футболу 2018 року. Цей турнір з 1971 року присвячується пам’яті Олександра Ладичука, який зробив ще в довоєнні роки багато для розвитку футболу в Херсоні. У нинішньому турнірі боротьбу за почесний трофей вели дев’ять команд. А до фіналу пробилися «Дружба» з Новомиколаївки Високопільського району і каховська команда СК «Каховка».
Новомиколаївці по шляху до фіналу переграли земляків з райцентру Високопілля - команду «Кронау» та в запеклій боротьбі здолали у півфіналі минулорічного володаря цього почесного призу «Колос-ОТГ» (Асканія-Нова). Каховчане виграли в ¼ фіналу у команди «Чорнянка-Агроспорт», а у півфіналі здолали нововоронцовський «Ентузіаст».
      Перший тайм у фінальному матчі не схилив чашу перемоги ні в одну зі сторін. А ось у другій половині зустрічі, на 60-й хвилині, каховчане провели хорошу атаку, і Борис Остапенко, як виявилося згодом, забив вирішальний м’яч. Хоча в кінці матчу «Дружба» могла відновити рівновагу, але Віталій Петриченко не зміг переграти в дуелі з пенальті голкіпера каховчан Дениса Завгороднього. А на останніх хвилинах Юрій Лопін потрапив зі штрафного удару у поперечину. Натомість каховчане провели кілька небезпечних контратак, в яких цілком могли збільшити рахунок.
      Отже, у підсумку, перемога СК «Каховка» 1:0, і Кубок області мінімум на рік переїхав до Каховки, де не був рівно десять років.
А почесний трофей в складі СК «Каховка» завойовували: Денис Завгородній, Сергій Гайдаєнко, Віталій Горбачов, Данило Масюткін, Микола Стеценко, Павло Похитайло, Сергій Козаченко, Борис Остапенко, Іван Тимофіїв, Руслан Марцінюк, Марк Мостіпан, Станіслав Дудкевич, Олександр Феденков, Вадим Угнич, Владислав Колосов, Микола Косіненко, Ратушний Дмитро, Леонід Щербина, Ігор Цибатий, головний тренер команди Дмитро Кузнєцов, тренер Володимир Пархоменко, тренер-адміністратор команди Василь Росошик.

Фото: