UKR
П'ятниця 26 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Рятувальники попереджають про надзвичайний рівень пожежної небезпеки


07.08.2020

Рятувальники попереджають про надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Надзвичайний рівень пожежної небезпеки прогнозують у більшості південних областей, в тому числі і Херсонській. Рятувальники закликають містян та гостей Каховки чітко дотримуватись правил протипожежної безпеки та утриматись від використання відкритих вогнищ.
Практично всі пожежі в екосистемах виникають через людський фактор. Покинуті необачно сірники, недопалки, випалювання сміття з порушенням правил пожежної безпеки призводять до виникнення пожежі, а потім поширенню пожеж на великих відкритих площах.

Рятувальники Каховщини провели рейди з метою роз’яснення населенню правил пожежної безпеки у екосистемах. Навели приклади масштабних пожеж в екосистемах. Усі такі випадки здебільшого трапляються через нехтування елементарними правилами поведінки з вогнем. Також профілактичні рейди разом з працівниками лісового господарства проведено у сосносому борі поблизу Каховки.
До речі, збираючись на профілактичний рейд, беремо із собою засоби порятунку та гасіння пожежі у випадку виникнення надзвичайної події під час патрулювання.
Виконання усіма нескладних правил безпеки дозволить запобігти надзвичайних подій пов’язаних з ризиком для життя, а також виникненню пожеж у екосистемах у тому числі і лісових.
Важливо! Продовжуємо доповнювати електрону карту пожежних гідрантів у нашому місті ➡️ https://goo.su/1toq Карта є наступним кроком у швидкому пошуку вододжерел, коли під час виникнення пожежі час йде на хвилини або навіть на секунди. Окрім покажчиків пожежних гідрантів ➡️ https://goo.su/1tOQ та пофарбованих кришок люків у червоний колір ➡️ https://goo.su/1TOQ А також кожен зацікавлений у власній безпеці житель міста може ознайомитись з наявністю та станом вододжерел поблизу своєї домівки або підприємства.

 

 

Фото: