UKR
П'ятниця 26 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ПРО КАХОВСЬКІ ШКОЛИ ТА БАТЬКІВСЬКІ ВНЕСКИ.


18.12.2018

Протягом року ми максимально мінімізували фінансову участь батьків в модернізації шкіл. Завдяки платникам податків в каховські школи було інвестовано понад 4 мільйонів гривень, які витрачені на капітальні ремонти перших класів, ремонт санвузлів, придбання мультимедійного обладнання та інше.
Таким чином, необхідності збирати батьківські кошти на ремонт НЕМАЄ. Звісно, якщо це не власна ініціатива батьків. Якщо ж гроші вимагають, звертайтесь до мене або до Михайло Гончар - реакція буде блискавичною.
Аби перевірити якість ремонтів, сьогодні з секретарем міської ради Ирина Гончарова та начальником управління освіти Михайло Гончар відвідали перші класи усіх закладів. Результат може бачити на фото. Чесно кажучи, хочу сам стати першокласником та навчатися в таких яскравих, модернізованих інтер’єрах. З радістю заздрю майбутнім першачкам :)
На сьогодні усі перші класи облаштовані мультимедійним обладнанням. Тепер кожен вчитель має можливість використовувати ноутбук, багатофункціональний принтер, телевізор, проектор з екраном. Також придбані нові учнівські одномісні парти та стільці.
Повна комплектація перших класів триватиме до кінця січня: очікуємо нові м’які меблі, а замість старих штор жалюзі. Додатково Міністерство освіти передали в кожен клас ігрові набори LEGO. Учні перших класів стовідсотково забезпечені підручниками за новою навчальною програмою.
В такому форматі будемо працювати і наступного року.

Фото: