UKR
П'ятниця 26 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Підсумки Дитячої Олімпіади Херсонщини — 2015


06.07.2015

Завершились масові комплексні змагання для вихованців дитячо-юнацьких спортивних закладів області «Дитяча Олімпіада Херсонщини-2015», яка відбулася з 5 по 18 червня 2015 року у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Прибрежний» (смт Лазурне, Скадовський район) з метою популяризації фізичної культури, залучення дітей та підлітків до регулярних занять спортом, пропаганди здорового способу життя та Олімпійського руху. В змаганнях взяли участь 285 спортсменів з 19 районів і міст області.
Загальнокомандне перше місце серед міст і районів І групи виборов Цюрупинський район, на другому місці - м. Херсон, на третьому місці - м. Нова Каховка.
Серед команд ІІ групи перше місце виборов Каланчацький район, на другому місці - Нижньосірогозький район, на третьому місці Верхньорогачицький район.
У змаганнях з настільного тенісу І місце зайняла команда Цюрупинського району, на ІІ місці - команда м. Каховки, на ІІІ місці - команда м. Нової Каховки.
У змаганнях з легкої атлетики І місце посіла команда Каланчацького району, на ІІ місці - команда Цюрупинського району, на ІІІ місці - команда Білозерського району.
У змаганнях з футболу І місце виборола команда м. Каховки, на ІІ місці - команда м. Херсона, на ІІІ місці - команда Каланчацького району.
У змаганнях з волейболу І місце зайняла команда Голопристанського району, на ІІ місці - команда Бериславського району, на ІІІ місці - команда Верхньорогачицького району.
Перше місце з спортивно-олімпійської вікторини «Зірки Олімпії» (історія Олімпійських ігор, Олімпійські ігри сучасності, знавець олімпійського руху і спорту) виборола команда м. Херсона, на ІІ місці - команда Нижньосірогозького району, на ІІІ місці - команда Цюрупинського району.
Кращою спортсменкою Дитячої Олімпіади Херсонщини-2015 визнана Горєлова Марія з Нової Каховка. Кращий спортсмен - Глушак Віталій з Цюрупинського району. Кращим футболістом визнано Деменчука Микиту з м. Каховки.