UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Шахово-шашкові баталії


02.07.2015

З нагоди відзначення Дня Конституції України, Дня молоді та Всеукраїнського Олімпійського дня 28-29 червня 2015 року в Каховці відбулись відкриті міські турніри з шахів та шашок-64. Організатори турнірів: відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради, Федерація шахів м. Каховки та Каховська міська шашкова Федерація.

Відкритий міський бліц-турнір з шахів проходив в приміщенні шахового клубу МПК «Меліоратор». В дводенному турнірі, який проводився за коловою системою у два етапи (півфінали та фінал), взяли участь 16 спортсменів з Каховки та Н.Каховки. За підсумками змагань переможцем турніру став шахіст з Н.Каховки першорозрядник Володимир Грудковський, який набрав у фіналі 8,5 очок з 10 можливих. На другому місці каховчанин кандидат у майстри спорту Олексій Ктітор (7,5 очок), на третьому - першорозрядник з Каховки Олег Пільщіков (4,5 очок). Серед ветеранів: І місце - Володимир Якуба (Н.Каховка), ІІ місце - Віталій Явнюк (Каховка), ІІІ місце - Петро Лозович (Каховка).

Шашковий турнір проходив на території літнього майданчика кафе-бару «Рандеву» та при фінансовій підтримці депутата міської ради Павла Філіпчук. першість у турнірі розігрували 16 спортсменів з Каховки, Н.Каховки та Бериславського району. Змагання проводились за швейцарською системою в сім турів. За підсумками турніру у загальному заліку переможцем став Василь Райляну (с. Львове Бериславського р-ну), на другому місці - Володимир Гонта (Н.Каховка), на третьому - Юрій Гайович (с. Львове Бериславського р-ну). Серед жінок кращий результат показала каховчанка Олена Резникова, друге місце у Алли Ралко (Каховка), на третьому - Полина Бабій (Каховка). Серед юнаків перше місце у Михайла Дюкова, друге - у Євгена Шешеня, третє - у Владислава Яценка (усі - Каховка).

Переможці та призери змагань відзначені почесними дипломами відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради.