UKR
Середа 08 Травня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

КАХОВКА НАБЛИЖАЄТЬСЯ ДО ПРОГРЕСИВНОГО НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ


24.09.2018

Наше місто стало одним з 10 пілотних населених пунктів, де буде опрацьовуватися інформаційна система для ЦНАПів «Вулик» в рамках проекту «EGOV4UKRAINE» програми «U-LEAD з Європою».
В ефективності даного проекту міському голові Андрій Дяченко вдалося переконатися особисто, разом з представниками українських муніципалітетів під час навчально-ознайомчої поїздки до Естонії.
У цій країні вам не потрібно вистоювати величезні черги, щоб отримати потрібну довідку. А все, що для цього необхідно, мати паспорт з чіпом, де є ваш електронний підпис. Більш того, використовувати його ви можете через смартфон, що ще більш спрощує процес отримання адміністративних послуг.
За електронним документообігом майбутнє, і до цього варто прагнути. Завдяки системі «Вулик», каховчани зможуть отримати спрощений доступ до даних державних реєстрів в режимі реального часу.
Також делегація відвідала Уряд, Поліцію та Прикордонну службу Естонії й місцеві ради Таллінна й Тарти.
Поїздку профінансовано та організовано «Академією електронного управління» в рамках проекту підтримки «EGOV4UKRAINE» програми «U-LEAD з Європою», що спільно фінансуються Європейським Союзом та його країнами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею і Швецією.
Проект підтримки «EGOV4UKRAINE» програми «U-LEAD з Європою» входить в програму децентралізації в Україні, яка полягає в підвищенні прозорості та підзвітності управління.

 

Фото: