UKR
Четвер 28 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ВІДБУВСЯ СЕМІНАР НА ТЕМУ «ІНФОРМАЦІЙНА АГРЕСІЯ РФ ПРОТИ УКРАЇНИ: ІСТОРИЧНІ ПАРАЛЕЛІ ТА СУЧАСНИЙ ВИМІР» ВІД ПРЕДСТАВНИКІВ СБУ


27.09.2018

26 вересня в приміщенні Каховського міськвиконкому відбувся семінар на тему «Інформаційна агресія РФ проти України: історичні паралелі та сучасний вимір» від представників Центрального апарату СБУ - полковника Удовиченко В.М. та полковника Лапутіної Ю.А., військового волонтера Данилової Ольги., а також священика з Новокаховської автокефальної УПЦ отця Миколая.
Серед присутніх були представники міської влади Андрій Дяченко, Юлия Балюль, освітяни - директори, вчителі шкіл, навчально-методичного центру, учні, представники ЗМІ, а також активні громадяни міста кому була цікава дана тема.
Полковники СБУ використовуючи презентації розповіли про розсекречені архівні документи, що показують форми та методи які використовувались і зараз використрвуються Росією проти України.
Говорили про об’єкти впливу для контролю населення та інтересів політики.
Наголосили на безпечну поведінку в інтернеті, для запобігання маніпуляціям.
Священик дав присутнім настанови до миру, чесності та добропорядності та розповів про важливість єдиної української церкви.
Після презентацій присутні мали можливість поспілкуватися з лекторами в режимі питання-відповіді.
Наприкінці заходу гості подарували багато цікавої літератури, яка буде знаходитися у вільному доступі для всіх бажаючих у Каховська міська універсальна бібліотека

Фото: