UKR
Субота 27 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Засідання виконавчого комітету пройшло з дотриманням карантинних вимог


16.12.2020

16 грудня відбулося чергове засідання виконкому. На порядку денному - значна кількість питань життєдіяльності міста. Усього на розгляд було подано 24 проєкти рішень, які протягом кількох годин розглядали члени виконкому на чолі з міським головою.
Серед представлених проєктів - два стосуються міського бюджету («Про пропозиції щодо внесення змін до міського бюджету» та «Про проєкт міського бюджету Каховської міської територіальної громади на 2021 рік»).
Зважаючи на передсвяткові дні, одним з рішень передбачений комплекс заходів щодо реалізації ялинок та охорони хвойних насаджень від вирубування у передноворічний період. То ж, шанувальники «живої» лісової красуні мають можливість придбати ялинку за наступними адресами: на території ринку ПСК "Каховський ринок"; майданчик біля стадіону "Авангард"; площа перед ринком "Гарант" по пр. Європейському. Суб’єктам підприємницької діяльності наголошено на тому, що реалізації підлягають лише ялинки з обов’язковим маркуванням з нанесенням штрих-коду та ідентичного йому цифрового коду. А слідкувати за дотриманням цих правил має відділ поліції Головного управління Національної поліції України у Херсонській області спільно з відділом контролю за додержанням законодавства про працю, благоустрій та паркування транспортних засобів Каховської міської ради.
Зміни та доповнення внесено до рішення виконавчого комітету міської ради щодо затвердження фактичної мережі дошкільних груп, позашкільних гуртків та секцій, класів закладів загальної середньої освіти.
Також сьогодні виконком затвердив Положення та склад міської комісії у справах альтернативної (невійськової) служби.
Велика кількість питань стосувалась обʼєктів комунальної власності та договорів найму житлових приміщень.
Затверджено новий склад спостережгної комісії при виконавчому комітеті.
Розглянувши лист комунального виробничого управління "Каховський водоканал" щодо погодження інвестиційної програми, відповідно до Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 14.12.2012 № 630, постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг від 14.12.2012 № 381, виконавчий комітет міської ради програму погодив.

Усі прийняті рішення невдовзі можна буде побачити за посиланням: http://kakhovka-rada.gov.ua/ua/documents/za_2020_rik_524/

 

Фото: