UKR
Субота 27 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Спартакіада допризовної молоді


24.04.2015

8 квітня 2015 року на каховському стадіоні «Олімпійський» відбулись змагання Спартакіади допризовної підготовки молоді серед збірних команд загальноосвітніх шкіл м. Каховки, присвячені пам’яті воїна-інтернаціоналіста Ю.Михайлюка. Змагання входили до програми міської Спартакіади школярів 2014-2015 навчального року. В Спартакіаді, організованій відділом у справах молоді та спорту і відділом освіти при підтримці Каховської міської організації воїнів-інтернаціоналістів, взяли участь збірні команди юнаків 1997-2000 р. н. ЗОШ № 1, ЗОШ № 3, ЗОШ № 4, ЗОШ № 5, ЗОШ № 6 та Каховського НВК (гімназії). Вкотре серед учасників були відсутні представники СЗОШ № 2.
Учасників змагань вітали начальник відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради Віктор Зубков та голова Каховського міського товариства воїнів-інтернаціоналістів Наталія Скін.
Команди-учасниці виборювали першість у чотирьох видах: бігу на 100 і 3000 м, підтягуванні на високій перекладині та метанні гранати Ф-1 на дальність. За підсумками Спартакіади перемогу у загальнокомандному заліку другий рік підряд виборола команда юнаків ЗОШ № 4 (директор школи - Гондарева Г.В., представник команди - Ткаченко С.П.) у складі: Дмитро Росляк, Кирило Ємельянов, Дмитро Павлюков, Костянтин Стряпчев, Євген Корійчук. На другому місці команда Каховського НВК (представник А.Д.Єрастов), на третьому - ЗОШ № 1 (представник О.О.Чуприна).
В особистому заліку з багатоборства першість виборов учень ЗОШ № 1 Єгор Плетьонкін. Другий результат у Максима Пастушенка (ЗОШ № 1), третій результат у багатоборстві показав Олексій Литвиненко (ЗОШ № 1).
Команда ЗОШ № 4 нагороджена почесним перехідним Кубком ім. Ю.Михайлюка, який переможцям вручила голова міського товариства воїнів-інтернаціоналістів Наталія Скін, а всі призери у командному і особистому заліку відзначені дипломами та медалями відповідного ступеню від організаторів.
За підсумками міської Спартакіади була сформована збірна команда м. Каховки, яка успішно виступила на Спартакіаді допризивної молоді Херсонської області серед збірних команд міст і районів.

10 квітня 2015 року в м. Каховці на стадіоні «Олімпійський» управлінням молоді та спорту обласної державної адміністрації за програмою VIII юнацьких спортивних ігор Херсонщини-2015 було проведено обласну Спартакіаду допризовної молоді.
Під час урочистого відкриття змагань учасників привітали організатори та почесні гості: заступник каховського міськрайонного військового комісару Радіслав Виноградов, головний спеціаліст управління молоді та спорту обласної державної адміністрації, головний суддя Спартакіади Микола Рибак, начальник відділу освіти Каховської міської ради Михайло Гончар, заступник начальника відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради Сергій Кашулін та голова Каховського міського товариства воїнів-інтернаціоналістів Наталія Скін.
Всього у змаганнях взяли участь 12 збірних команд міст і районів Херсонщини загальною чисельністю 110 учасників. Програма Спартакіади: біг на 100 і 3000 м, підтягування, метання гранати Ф-1.
Перемогу у загальнокомандному заліку здобула команда м. Каховки (Максим Пастушенко, Єгор Плетьонкін, Андрій Джумук, Дмитро Павлюков, Євген Корійчук та тренер-представник С.П.Ткаченко). Каховчани набрали найбільше балів у підтягуванні, у бігу на 3 км та були другими на 100 метрівці. На другому місці команда Бериславського району, на третьому - м. Нова Каховка.
Здорово проявив себе новокаховчанин Руслан Скалка. Він у підтягуванні показав найкращий результат - 26 разів, виграв забіг на 100 метрів з результатом 11,8 с і став

 

Фото: