UKR
П'ятниця 26 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Освітянська спільнота Каховської громади зростає: вісім закладів району приєднано до управління освіти


06.01.2021

В межах реорганізації Каховської міської територіальної громади до управління освіти Каховської міської ради приєднано вісім освітніх закладів району: Коробків, Малокаховки, Роздольного та Чорноморівки. В грудні було здійснено державну перереєстрацію приєднаних закладів та змінено засновника на Каховську міську раду. Наразі триває робота по переукладанню договорів по забезпеченню життєдіяльності шкіл та садочків району.
5 січня управлінням освіти в онлайн режимі було проведено розширену нараду з керівниками всіх закладів освіти Каховської міської територіальної громади. На зустрічі були представлені колеги з району, що долучились до освітянської спільноти Каховщини, а також обговорені поточні питання співпраці та взаємодії в умовах карантину та локдауну, що почне діяти від 8 січня.
Протягом другої частини наради, керівники закладів освіти, що приєднались, мали змогу з"ясувати питання щодо продовження функціонування шкіл та садочків в звичайному режимі:
переоформлення працівників задля уникнення затримок з виплатою заробітної плати;
безперебійного газо та енерго постачання;
харчування дітей;
Керівники також зʼясовували питання щодо подальшого освітнього процесу, ведення позашкільної діяльності, атестації педагогічних працівників та деякі інші. Реорганізація триває, очільники закладів освіти готові до плідної співпраці.

 

 

Фото: