UKR
П'ятниця 26 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

МЕМОРАНДУМ ЩОДО БУДІВНИЦТВА ЖИТЛА


14.05.2014

Підписано меморандум щодо будівництва житла для військовослужбовців
Між Херсонською обласною державною адміністрацією, Херсонським обласним військовим комісаріатом, Херсонським обласним фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі підписано меморандум про співробітництво та партнерство.

Пріоритетним напрямком цього співробітництва є підвищення рівня забезпечення військовослужбовців комфортним житлом шляхом запровадження кредитних інвестицій для фінансування житлового будівництва.
Зокрема, на першому етапі співробітництва робота Сторін буде зосереджена на забезпеченні військовослужбовців індивідуальним житлом шляхом надання довгострокових пільгових кредитів під 3% річних на придбання та будівництво житла за регіональною програмою індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім».
У рамках співробітництва, зокрема, Адміністрація:
- створює умови для формування активної життєвої позиції військовослужбовців, розв’язання їх житлових проблем, поліпшення демографічної ситуації в області;
- вживає заходів з інформування військовослужбовців про механізми діючих інвестиційних програм в області;
- сприяє удосконаленню та затвердженню нормативно-правових актів з питань, які безпосередньо чи побічно стосуються забезпечення військовослужбовців житлом;
- пропонує заходи щодо збільшення обсягів фінансування відповідних програм на місцевих рівнях.