UKR
Четвер 28 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

«ЗОРЕЦВІТ ТАЛАНТІВ» 15 РОКІВ ОБ’ЄДНУЄ МАЛЯТ


28.05.2014

Ви коли– не будь бачили справжній «Зорецвіт талантів»? Ні? Тоді завітайте на міський фестиваль дитячої музичної творчості «Зорецвіт талантів».

Кожного травня, він збирає самих маленьких артистів з усіх дитячих садочків нашого рідного міста, щоб подарувати всім справжнє свято любові до життя, до дитини, до рідної землі, море щасливих посмішок та гарний настрій, можна побачити як «засвічуються нові зірочки».

Так цього року у МПК «Меліоратор» на всіх чекала урочиста та хвилююча подія: «Зорецвіту талантів» виповнилося 15 років – ювілей!

 Добре, що історія триває. За 15 років життя «Зорецвіт талантів» об’єднав понад 1500 тисячі дітей дошкільників нашого міста. Танцювальними та вокальними колективами дошкільних закладів, за допомогою невтомних музичних керівників представлено за ці роки: 120 таночків та виконано 125 пісенних номерів.

І це не може не радувати, бо «Зорецвіт» є своєрідним стартовим майданчиком для талановитих дітей Каховщини. Як яскравий «зорепад» прозвучали їх імена на нашому ювілеї: Галина Скрипниченко, Вікторія Зайцева, Оля Гавриленко, Уляна Редькіна, Єва Манзік, Наталочка Дергун, Даша Ісаєва, Данило Шимон … і багато інших.

По праву відкрити ювілейний фестиваль запросили перших учасників «Зорецвіту», які пов’язали своє життя з музичною творчістю: Поліну Суслову, Кирила Тримбашевського, династію з дитячого садка «Казка»: Вікторію Ліфінцеву, Ніколь, Єву та Ангеліну Новохатських. «Каховські зірочки» прийшли на свято зі своїми музичними подарунками, якими щедро привітали всіх присутніх в залі на честь ювілею.

Перша ведуча фестивалю, О. Волкова ( на той час муз.керівник ДНЗ «Іскорка») та ведуча протягом останніх 9 років, Н. Суслова (муз.керівник ДНЗ «Оленка») розповіли як все починалося. За особистий внесок та творчий підхід були нагороджені «справжніми ювілейними орденами-зірочками».

Фанфари! Фейерверк! – «Зорецвіт талантів 2014» знову засвічує нові зірки! Хвилююча та відповідальна мить! Для 100 дітей це був перший виступ на великій сцені перед повним залом глядачів – почесні гості, родини, діти з якими ходять разом в дитячий садок.

Пісні і танці юних талантів наповнювали енергією кожного присутнього. Дитячі оченята, що палахкотіли вогниками радості, барвисті костюми, яскраво вбрана сцена все це довершувало вишуканий образ артистів і робило надзвичайним будь який номер художньої самодіяльності. Малеча намагалася донести до глядачів кожну крихітку своєї чистої душі, а в обмін була нагороджена нескінченими оплесками глядачів.

Півтори години діти та гості дійства «Зорецвіту талантів» відчували в залі атмосферу невимушеності, радості, яскравого свята, яку створювала ведуча фестивалю Олена Хачатурова (муз.керівник ДНЗ «Берізка») та казкові персонажі: Мері Попінс та її улюблений Кіт (Т.Андрющенко та В.Хвостова -вихователі з ДНЗ «Берізка»).

Справді малеча дарувала глядачам незабутні хвилини радості і відпочинку та повертала дорослих у країну дивовижних мрій.

Гостями свята стали діти студії спортивного танцю «Меріденс», сімейного центру «Колібрік» (керівник К.Кудрицька) з сучасним таночком «Бугі-вугі» та хореографічний колектив з ЦДТ - «Веселушки» (керівник Н.Зубкова) з запальним українським таночком «Плескач», який і став фінальним акордом свята.

Приємна мить нагородження – почесні гості Михайло Гончар - начальник відділу освіти міської ради і Віктор Зубков - начальник відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради привітали усіх з ювілеєм, а учасників та музичних керівників нагородили подяками та святковими короваями – справжній ювілей!

Дошкілля міста висловлює вдячність за співпрацю та допомогу міському відділу культури (начальник — Інна Матросова), МПК «Меліоратор» (директор — Олена Степанова), Сергію Котію, Сергію Римарю та організаційному колективу дошкільників.

Тож нехай панує атмосфера свята в кожній дитячій душі, а в країні «Зорецвіт талантів» панує краса і талант, народжуються та розквітають маленькі зірочки.

 

Фото: