UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Змагання Каховського «Інваспорту»


16.10.2020

Минулого тижня в Каховці відбулась низка спортивних змагань серед осіб з обмеженими фізичними можливостями. Організаторами заходів виступала Каховська філія регіонального центру «Інваспорт» спільно з відділом у справах молоді та спорту Каховської міської ради.
6 жовтня 2020 року в Центрі соціальної реабілітації дітей з інвалідністю Каховської міської ради відбулись міські змагання з бочче, в яких взяли участь юні вихованці Центру. За результатами змагань перемогу здобула Жупина Анастасія, друге місце посіла Шевчук Анастасія, третє - Станіка Катерина. Переможець та призери були нагороджені грамотами, медалями та кубком від організаторів.
8 жовтня 2020 року на території КЗ ХОР «Каховський геріатричний пансіонат» відбулись міські змагання з шахів серед паралімпійців. У підсумку перше місце посіла Вехова Лариса, друге - Подаляко Андрій, третє - Мельничук Анатолій. Переможець та призери нагороджені кубком, грамотами, медалями та заохочувальними подарунками від організаторів змагань.
15 жовтня 2020 року на території КЗ ХОР «Каховський геріатричний пансіонат» відбулась Першість м. Каховки зі стрільби з пневматичної гвинтівки серед паралімпійців. За результатами Першості перемогу серед чоловіків святкував Раєв Максим, друге місце здобув Зелінський Володимир, третє - Лещінський Андрій. Серед жінок перемогу здобула Ткаченко Віра, друге місце посіла Вехова Лариса, третє місце у Подаляко Валентини. Переможці та призери змагань серед чоловіків та жінок нагороджені грамотами, медалями, кубком та заохочувальними подарунками від організаторів змагань.
Каховська філія регіонального центру «Інваспорт» висловлює подяку адміністрації Центрі соціальної реабілітації дітей з інвалідністю Каховської міської ради та КЗ ХОР «Каховський геріатричний пансіонат» за надану організаційну допомогу в проведенні змагань.

Фото: