UKR
Четвер 25 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Змагаються паралімпійці


17.09.2014

З нагоди Дня фізичної культури і спорту відбулись міські спортивні змагання серед осіб з обмеженими функціональними можливостями.

 6 вересня 2014 року на стадіоні «Авангард» відбулись відкриті комплексні змагання серед спортсменів-інвалідів, які змагались у наступних видах спорту: гонки на візках, шахи, шашки, дартс, баскетбол та боулінг. Змагання були організовані Каховською філією регіонального центру «Інваспорт», Каховським товариством інвалідів «Надія», КМГО «Спортивно-реабілітаційний клуб для інвалідів «Прометей» та були проведені під патронатом Народного депутата України Михайла Опанащенка. Окрім каховчан, в змаганнях взяли участь спортсмени-інваліди з Берислава та Нової Каховки - всього 47 чол. (у т.ч.: жінок - 19, дітей - 8),.

Учасників змагань привітали: заступник начальника відділу у справах молоді та спорту Сергій Кашулін, начальник міського управління праці та соціального захисту населення Андрій Скрипниченко, помічник Народного депутата України М. Опанащенка, керівник Каховського товариства інвалідів «Надія» Людмила Афанасіївна Причина. Високий організаційний рівень проведення змагань забезпечувала суддівська колегія у складі: М. Гриценко, О. Чоловська (Н.Каховка), М. Марченко, А.І. Ралко та А.К. Ралко.

За підсумками змагань всі переможці та призери були нагороджені грамотами та цінними призами, а всі учасники змагань отримали заохочувальні призи.

 

12 вересня 2014 року в Каховському геріатричному пансіонаті пройшли відкриті міські змагання з шашок-64 серед паралімпійців. В них взяли участь 12 спортсменів. За підсумками турніру перше місце виборов Микола Таберко, друге місце - Дмитро Слободян, третє - Майкл Кіні. Переможець та призери змагань нагороджені почесними грамотами та призами.

 

М.Гриценко,

спеціаліст Каховської філії

регіонального центру «Інваспорт»