UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Живи та міцній, Українська Державо!


29.06.2021

Живи та міцній, Українська Державо! Саме під таким гаслом розпочалася святкова програма до 25-річного ювілею Конституції України. Конституція України – це не лише Закон законів, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

Сьогодні святковий настрій присутнім дарували вокальні та хореографічні ансамблі громади та юні виконавці. Кожен з присутніх міг насолодитися виставкою декоративно-ужиткового мистецтва, підтримати оплесками талановитих виконавців, скуштувати смачненьке, відпочити разом з малечею у компанії друзів та однодумців.

Міський голова Віталій Немерець звернувся з вітальним словом до гостей свята та виконав почесну місію, вручивши грамоти обласного та міського рівнів за зразкове виконання службових обов`язків, високий рівень професійної майстерності та особистий внесок у розвиток громади представникам різних сфер життєдіяльності громади.

Почесною грамотою голови Херсонської обласної державної адміністрації нагороджено Ткач Світлану, головного спеціаліста сектору з питань управління персоналом, сім’ї, гендерної політики та оздоровлення дітей управління праці та соціального захисту населення Каховської міської ради;

Почесною грамотою міського голови нагороджені:

- Альгеєр Наталія, завідувачка Малокаховським будинком культури;

- Воробйов Сергій, пастор церкви християн віри євангельської “Скинія”;

- Гуменюк Тетяна, головний спеціаліст з питань персоналу Каховського міськрайонного суду Херсонської області;

- Демидяк Наталія, завідувачка ясел-садка № 3 “Веселка” Каховської міської ради;

- Жилка Олена, завідувачка Чорноморівським сільським клубом — відокремленим структурним підрозділом Управління культури і туризму Каховської міської ради;

- Остапенко Вікторія, головний спеціаліст перевірки обґрунтованості видачі листків непрацездатності Каховського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Херсонській області;

- Палагнюк Олексій, прокурор Каховського відділу Каховської окружної прокуратури;

- Стамат Наталія, начальник цеху з виробництва макаронних виробів та дільниці ферментації ПрАТ “ЧУМАК”;

- Степенко Сергій, прокурор Каховського відділу Каховської окружної прокуратури;

- Шевчук Ігор, командир відділення 13 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Херсонській області, старшого сержанта служби цивільного захисту;

- колектив ТОВ “ТЕРРАТАРСА УКРАЇНА”.

Також символічним став момент отримання юними каховчанами паспортів. Воробйова Марія, Мєдвєдєв Даниїл, Мінчак Аріна, Стукан Ірина, Федорова Софія отримали цього вечора основний документ, що засвідчує належність до рідної Вітчизни – паспорт громадянина України.

А мить, коли зазвучав Державний Гімн України, став моментом піднесення, який сповнив серця гордістю за рідну країну: скільки років і сліз було пролито нашими земляками, щоб сьогодні могли ми вільно, на повний голос заспівати «Ще не вмерла Україна».

То ж, зі святом, шановна громадо! Будьмо гідними своїх предків, любімо рідну землю, збережемо її волю, шануймо та поважаймо один одного!






Організатори свята:

Каховський міський культурно-методичний заклад;

МПК «Меліоратор»;

відділ економічного розвитку, інвестицій та регуляторної політики;

старостинські округи