UKR
Четвер 28 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

«ХАЙ В СЕРЦІ КОЖНОЇ ДИТИНИ ЖИВЕ ЛЮБОВ ДО УКРАЇНИ!»


04.12.2014

altТак звучала тема міського фестивалю дитячого малюнку «Барвограй» серед дошкільних закладів міста Каховки, який відбувся 28 листопада 2014 року в ясла-садку № 7 «Джерельце». Як квіти у віночку, 16 дітей з усіх Каховських дитячих садочків об’єднались в єдиному прагненні – відтворити в своїх малюнках любов до нашої рідної України.

    Дитячі роботи здивували всіх патріотичною спрямованістю, різноманітністю сюжетів, високим художнім рівнем виконання, з використанням  нетрадиційних  технік зображення: «по крохмалю», «заливки», відбитки різними предметами (ватяною паличкою, трубочкою, поролоном, штампами з картоплі), створюючи обраний сюжет.         
    Відповідно до умов фестивалю,  за результатами  аналізу творчих  робіт,  відмічено роботи  дітей у номінаціях:
- за найкраще розкриття національно-патріотичної тематики, високі творчі і мистецькі здібності: Гнатюк Софії та Романович Данила (я/с № 3 «Веселка»); Гаргалик Марії та Савіних Анни (я/с № 7 «Джерельце»); Чонки Дар’ї (я/с № 4 «Горобинка»); Гордиман Віки та Рубаненко Насті (я/с №5 «Берізка»); Шатіло Анастасії та Токар Маргарити (я/с №6 «Сонечко»)»; Стецюк Вероніки (я/с№8 «Іскорка»); Приймачук Віолети (я/с № 10 « Казка»);  
 -   за  володіння техніками малювання, творчі та мистецькі здібності: Осінньої Дар’ї (я/с № 8 «Іскорка»); Антонова Матвія (я/с № 10 « Казка»);  Помазнюка Антона (я/с №4 «Горобинка»); Безрук Ірини та Діденко Поліни (я/с №9 «Оленка»).
         На згадку про свято діти отримали в подарунок емблеми учасника фестивалю «Барвограй» (квіти-символи України),  набори для малювання та солодощі (при підтримці відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради, начальник –Зубков В.А.) 

©Фотографії Олександра Глущенка

Фото: