UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Х-й ТУРНІР З ФУТЗАЛУ ПАМ’ЯТІ АНАТОЛІЯ КОЗЛОВСЬКОГО


08.12.2014

7 грудня 2014 року в спортивній залі КЗ «ДЮСШ» відбувся ювілейний Х-й міський міжвідомчий турнір з футзалу, присвячений пам’яті співробітника Новокаховського МРВ УСБУ, палкого прихильника футболу Анатолія Васильовича Козловського. Організували змагання відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради при підтримці адміністрації КЗ «ДЮСШ» відділу освіти.

 В ювілейному турнірі взяли участь шість команд (всього близько 60 учасників): «Динамо»Каховський РВ УМВС, Каховський РВ УДСНС, Каховський цех телекомунікаційних послуг № 8, «Спартак»Каховська міська рада, «Гіппократ» Каховська ЦРЛ та Новокаховський МРВ УСБУ.

Перед початком змагань команди-учасники та вболівальники вшанували пам’ять Анатолія Козловського та інших футболістів-аматорів, які передчасно пішли з життя, хвилиною мовчання. Учасників змагань привітав заступник каховського міського голови Віталій Чернявський.

Турнір проводився за «змішаною» системою. Команди-учасниці на попередньому етапі були розподілені жеребом на дві підгрупи, в яких визначали першість за коловою системою. На другому, фінальному, етапі, команди які посіли в підгрупах другі місця зустрічалися між собою в матчі за третє місце, а переможці підгруп боролися у фінальному матчі за головний приз турніру.

В усіх матчах футболісти-аматори вели цікаву і безкомпромісну спортивну боротьбу, демонстрували добру фізичну підготовку, а брак футбольної майстерності компенсували самовідданістю та рішучістю на футбольному майданчику.

За підсумками попереднього етапу у першій групі місця розподілились наступним чином:

І - Новокаховський МРВ УСБУ

ІІ - Каховський РВ УДСНС

ІІІ - «Гіппократ» Каховська ЦРЛ.

У другій групі:

І - «Динамо» Каховський РВ УМВС

ІІ - «Спартак» Каховська міська рада

ІІІ - Каховський цех телекомунікаційних послуг № 8.

Вирішальні матчі фінального етапу проходили у видовищній та напруженій боротьбі. У грі за третє місце команда «Спартак» Каховської міської ради, поступаючись по ходу поєдинку, зуміла наприкінці зустрічі вирвати перемогу у суперників з Каховського РВ УДСНС з мінімальним рахунком 2:1.

Фінальна гра між командами «Динамо» Каховського РВ УМВС та Новокаховського МРВ УСБУ проходила не менш напружено. І тут долю поєдинку вирішив м’яч забитий динамівцями після розіграшу «стандарту» наприкінці зустрічі. У підсумку – мінімальна перемога «Динамо» з рахунком 2:1.

Отже, команда Каховського РВ УМВС стала переможцем Х-го міжвідомчого турніру з футзалу пам’яті А.Козловського 2014 року, повторивши, таким чином, свій минулорічний успіх. У складі переможців виступали: Олександр Іванов, Ігор Бойко, Віктор Дзьоба, Віталій Сенчин, Олександр Семака, Євген Юзвак, Вадим Меркулов, Вадим Яценко, Віктор Євменов.

Кращими гравцями турніру були визнані:

- кращий воротар – Василь Росошик («Спартак»Каховська міська рада);

- кращий бомбардир (5 забитих м’ячів) Віталій Сенчин («Динамо» Каховський РВ УМВС);

- кращий гравець турніру – Олександр Круглик (Новокаховський МРВ УСБУ).

Нагородження команд-призерів, учасників та кращих гравців проводив начальник відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради Віктор Зубков, який вручив лауреатам турніру кубки та почесні грамоти від організаторів.

Фото: