UKR
Четвер 28 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ВРУЧЕННЯ ПРЕМІЙ ОБДАРОВАНИМ ДІТЯМ


27.12.2018

 

Сьогодні в приміщенні Каховської школи мистецтв 85 дітей (учні шкільних та позашкільних закладів міста) отримали подарунки і премії від обласної державної адміністрації та за рахунок програми «Обдарована молодь» з міського бюджету.

З цією подією їх привітав міський голова Андрій Дяченко та секретар міської ради Ирина Гончарова.
"Не лінуйтесь працювати, не бійтесь брати на себе відповідальність і крокувати лише вперед. І нехай вас не лякають всілякі кордони. Адже всі обмежання і кордини існують лише у ваших головах!", - з такими словами до обдарованої учнівської молоді звернувся очільник Каховки.

Преміями кращих учнів закладів освіти нагороджені переможці обласного конкурсу «Учень року»: Юлія Соловйова, Марі Корінь, Вікторія Ліфінцева, Дмитро Синявський, Аліна Фарина, Катерина Паламарчук і Ангеліна Волощук.

Окрім цього, для багатьох учнів нашого міста гарним подарунком стало визнання їх здобутків на рівні міста, області, держави.
Так, учениця шостої школи Анастасія Покора перемогла у Міжнародному конкурсі і стала стипендіатом Президента України.
А преміями обласної державної адміністрації за перемогу в учнівських олімпіадах та конкурсі МАН відзначені: Ангеліна Волощук, Аліна Суботіна та Софія Майстренко.

Також на святі начальник управління освіти Михайло Гончар нагородив преміями переможців обласного конкурсу серед вчителів «Флагмани шкіл Херсонщини»: С. Мандриця, Л. Семенова, І. Саєнко , М. Озінковська, О. Мізь та О. Дмитренко.

Пишаємось вами і дякуємо за чудові досягнення на освітянській ниві!

Фото: