UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Визначився володар Кубку Каховки з футболу 2017 року


15.11.2017

Минулої суботи на каховському стадіоні «Авангард» визначились переможець та призери відкритого розіграшу Кубку м. Каховки з футболу 8х8 серед аматорських команд 2017 року, присвяченого 226-й річниці з Дня заснування м. Каховки. Загалом, цього року за спортивний трофей сперечалися вісім футбольних колективів, а матчі відбувались за «олімпійською» системою і проходили з 29 жовтня по 4 листопада на футбольному полі скорочених розмірів у форматі 8х8 гравців.
Спочатку на газон футбольного поля в матчі за ІІІ місце вийшли каховські команди «Зеніт» та «Спартак». Двічі поступаючись у рахунку по ходу поєдинку, футболісти «Спартака» зуміли переломити його хід та вирвати мінімальну перемогу з рахунком 3:2.
У фінальному протистоянні зійшлись команди «Смак перемоги» (Малокаховка) та «Опентек» (Каховка), яка представляє однойменне підприємство. Весь хід фінального матчу можна охарактеризувати фразою: «Не шукайте логіки у футболі!». Здавалось, що більш досвідчений колектив з Малокаховки, до складу якого входили футболісти, що мають неабиякий досвід у футбольних змаганнях міського, районного та обласного рівня, без зайвого клопоту здолає дебютантів змагань такого рівня з «Опентеку». Але, пропустивши в середині першого тайму м’яч у свої ворота, «Смак перемоги», маючи ігрову перевагу протягом матчу, так і не зумів зламати героїчний опір суперників. Більш того, команді з Малокаховки не вдалося реалізувати два пенальті, призначені у ворота «Опентеку» у другому таймі. Натомість, футболісти «Опентеку» провели кілька небезпечних контратак та могли збільшити рахунок. Отже, у підсумку, здобувши мінімальна та заслужену перемогу з рахунком 1:0, володарем Кубку м. Каховки з футболу 8х8 2017 року вперше стала команда «Опентек» (Каховка).
Кращим воротарем розіграшу було визнано Сергія Петренка («Опентек»), кращим гравцем - Андрія Дрьоміна, а кращим бомбардиром турніру став Олександр Чопік («Спартак»). Під час церемонії нагородження учасників привітали заступник каховського міського голови Володимир Федченко та начальник відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради Віктор Зубков. Вони нагородили переможців, призерів та кращих гравців змагань почесними Кубками, медалями і грамотами відділу у справах молоді та спорту.

Фото: