UKR
Субота 20 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

VIDLIK PROJECT ОБ’ЄДНУЄ АКТИВНУ МОЛОДЬ


10.04.2018

         З 26 березня по 1 квітня 2018 року в місті Київ проходив форум "Банка". Завдяки команді Vidlik project форум об’єднав у собі 3 команди: "MistoShchastya" (м. Щастя), "TechiA" (м. Авдіївка ) та "ArtArea" (м. Каховка).

Упродовж всього тижня нам показували майстер-класи, до нас приходили спікери, ми слухали лекції з різних сфер діяльності. Одними з таких була лекція журналістки ранкової телепередачі "Ранок з 1+1" Соломії Буй, театрального критика, однієї з основоположниць "Дикого театру" Ярослави Кравченко та менеджера з питань фінансового забезпечення проектів Романа Британчука. Не менш цікавими та корисними були майстер-класи: Роба Фельдмана з театрального мистецтва та акторства у цілому, одного з кращих драматургів України Максима Курочкіна про написання п’єс, одного з кращих режисерів України Андрія Май-Малахова про історію театру, а також його вистава "Хто я?".
         За цей тиждень ми відвідали багато культурних заходів, такі як - сольний концерт МEZZANINE Валерії Яскевич, документальна вистава "Як справи, татку?" та квартирник "Be Three" Людмили Белоусової, виставу "З глибин висот" естрадного театру Шарж та документальний фільм проекту DOCUDAYS "Sieva". Особливе враження на команду справив аудіотур Pic Pic "Майдан. Прогулянка.", де під час прогулянки по місту можна пережити майже всі події, емоції, що відчував головний герой. Одним з важливих і корисних для нас тренінгів був "Проекти без меж" Анастасії Саранчі,  де упродовж всього форуму ми вчилися писати соціальні проекти, які в найближчому майбутньому ми реалізовуватимемо в своїх містах. 
         Також ми мали змогу подивитись можливості команд з Авдіївки та Щастя. Перша команда привезла з собою майстер-клас з мови жестів та невиставу "Параллельные миры", друга - документальну виставу "Я" та квартирник, а ми - майстер-класи з акторського та ораторського мистецтва і казку "Жезл власти". Висловлюємо подяку кожному учаснику цього форуму, а особливо - команді Vidlik project за всі пережиті нами емоції, за той досвід, яким ви поділились за нами!  Дякуємо каховському відділу освіти та особисто начальника Гончара М. В. за виділені кошти на поїздку до м. Києва, а також каховському відділу у справах молоді та спорту (начальник Зубков В. А.) за підтримку та допомогу у реалізації цієї  ідеї.

Фото: