UKR
Субота 20 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

ВЕСНЯНА АТМОСФЕРА ДИТЯЧИХ МАЛЮНКІВ


15.05.2015

У каховському історичному музеї 14 травня відкрито виставку дитячих малюнків вихованців художнього відділення Каховської школи мистецтв "Мій світ".
Зараз весна, і кожен хоче хоч трішки відволіктись від проблем та негативу. Але не всі знають, як це зробити. Тому вихованці художнього відділення вирішили в цьому допомогти. Виставка присвячена позитивним настроям весни. А її мета - змусити кожного дорослого побачити світ дитячими очима. Серед робіт є копії відомих витворів художників-імпресіоністів, пейзажі та натюрморти. Є й роботи 60-х років.
Відкриваючи виставку, директор Каховської школи мистецтв Оксана Прокопович вітала присутніх, а викладач художнього відділення Маргарита Шевченко залюбки розповідала майже про кожний витвір своїх вихованців. І хоч роботи ще не професійні, вони захоплюють глядача своєю дитячою наївністю та простотою сюжету. Усі малюнки різні та водночас однаково щирі, адже у них вкладена частинка душі кожної дитини.
Слова вдячності та захоплення висловили директор Каховського історичного музею Світлана Сидьолкіна, начальник відділу у справах молоді та спорту Віктор Зубков. У залі лунала чарівна музика, адже привітати друзів з художнього відділення прийшли вихованці й інших відділень Каховської школи мистецтв.
Виставка діятиме у виставковій залі на другому поверсі Каховського історичного музею, то ж запрошуємо усіх поціновувачів мистецтва побачити витвори юних митців.

Фото: