UKR
П'ятниця 19 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

В передчутті Нового року: святковий настрій та новорічні локації


24.12.2020

Запах мандарин, сніг, новорічна ялинка - ось, що робить наш настрій по-справжньому святковим. Всім відомо, що передчуття свята часто набагато приємніше, ніж саме святкування. Тому важливо якомога раніше відчути наближення Нового року і зануриться в його казкову атмосферу.

Міська влада, установи і підприємства різних форм власності, містяни з фантазією та натхненням долучилися до створення справжнього дива. Маленьких каховчан чекають гарні новорічні локації як на вулиці, так і у приміщеннях. Красуня-ялинка на центральній площі міста та гарно прикрашена алея засяяли вогнями ще у переддень Святого Миколая і щовечора дарують гарний настрій як дітлахам, так і дорослим. Площа МПК «Меліоратор» також вже готова до святкування Нового Року та Різдва. Нажаль, у зв’язку з карантинними обмеженнями, відкриття ялинки з масовими заходами цьогоріч неможливе. Однак, усі бажаючі мають можливість скористатися локацією для новорічного фотосету як біля яскравої ялинки ввечері, так і біля імпровізованого каміну в холі палацу «Меліоратора». Відучора виконавчий комітет Каховської міської ради теж засяяв новорічними вогнями: справжня жива ялинка та красень-олень чекають на каховчан. І у холі місквиконкому також є новорічна локація. То ж, напередодні Різдва та Нового року, бажаємо мешканцям громади гарного настрою, чудових фотографій, натхнення та здійснення мрій.

А ще під Новий рік усі люди очікують дива, навіть дорослі вірять у казки та добрі історії. Але можна не чекати дива, а творити дива самим! У грудні в рамках конкурсу на кращу ялинкову прикрасу «Символ року - 2021» каховські школярі та дошкільнята створювали неймовірні ялинкові прикраси у вигляді символу наступаючого року - бичка або коровки. Всього на конкурс було подано 225 робіт. Сьогодні комісія розглянула усі роботи і визначила 20 найкращих, хоч це було неймовірно складно, адже усі новорічні прикраси вражають своєю красою і оригінальністю. Серед переможців: Кириченко Софія, Александров Артем, Баранов Тімур, Кашуліна Дар’я, Кремньов Іван, Колесник Артем, Мухіна Анастасія, Ямпольцев Марк, Сахневич Діана, Дємєнєва Валерія, Жученко Ольга, Потапенко Ляля, Ямпольцева Поліна, Бєлікова Анастасі, Дем’яненко Ксенія та Арсеній, Дригваль Катерина, Єпіхіна Софія, Ткачик Яна, Ямковий Кіріл, Ярошенко Платон. Для них відділ культури підготував особливі подарунки, а крім цього, усі учасники отримають солодкі подарунки і почесні дипломи.

А ще важливо зустрічати Новий рік доброю справою. Такою, щоб ваш вчинок зробив світ хоча б трохи кращим, а когось - щасливішим. То ж, за умовами конкурсу, усі 225 ялинкових прикрас будуть виставлені на продаж на святковому благодійному ярмарку, який відбудеться 30 грудня о 12:00 на центральній площі міста біля дубів. А зібрані кошти будуть передані на лікування маленької каховчанки Адель. Дякуємо усім, хто долучився! Разом ми зможемо допомогти!

 

 

Фото: