UKR
Субота 20 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

В Каховці відбувся волейбольний турнір пам’яті тренера Віталія Антонова.


15.03.2018

Минулими вихідними в спортивній залі ДЮСШ Каховської міської ради за ініціативи волейбольної громадськості м. Каховки, при організаційній підтримці відділу у справах молоді та спорту, відділу освіти, адміністрації ДЮСШ та фінансовій підтримці приватного підприємця І.М.Назарова (автомагазин «Победа») і ТОВ «Комплектсервіс» (В.В.Романіхін), вдруге відбувся відкритий міській турнір з волейболу серед чоловіків, присвячений пам’яті волейболіста, тренера-викладача Каховської ДЮСШ Віталія Олександровича Антонова.
В змаганнях взяли участь команди з Каховки та Нової Каховки, до складу яких входили, переважно, ветерани волейболу Херсонщини. Перед початком турніру спортсменів та уболівальників привітав начальник відділу у справах молоді та спорту Віктор Зубков. Всі присутні вшанували пам’ять каховського тренера хвилиною мовчання.
Першість у змаганнях розігрувалась за коловою системою. У підсумку переможцем турніру стала команда «Каховка-1» (капітан команди Сергій Клютов), на другому місці - команда «Каховка-2» (капітан - Василь Романіхін), на третьому - команда Нової Каховки (капітан - Юрій Ковалевський). Кращим гравцем турніру став представник команди «Каховка-2» Роман Сєров.

Фото: