UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

В Каховці відбувся традиційний турнір з футзалу пам’яті Анатолія Козловського.


05.12.2017

3 грудня 2017 року в спортивній залі КЗ «ДЮСШ» Каховської міської ради відбувся ХІІІ міський міжвідомчий турнір з футзалу, присвячений пам’яті А.В.Козловського. Організатори заходу: відділ у справах молоді та спорту, відділ освіти та Комунальний заклад «ДЮСШ». Цього року в турнірі взяли участь шість команд: Новокаховський МРВ УСБУ, Каховський відділ поліції ГУНП, «Рятівник» (Каховський МРУ ГУ ДСНС), Каховська місцева прокуратура, Каховська ЦРЛ та Каховська міська рада. На урочистій церемонії відкриття турніру учасників привітали заступник каховського міського голови Володимир Федченко та начальник відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради Віктор Зубков. Перед початком змагань команди та вболівальники вшанували хвилиною мовчання пам’ять ініціатора проведення цього турніру, співробітника СБУ Анатолія Козловського та інших футболістів-аматорів, які передчасно пішли з життя.

На попередньому етапі команди, розподілені жеребом на дві підгрупи, зіграли за коловою системою. В усіх матчах футболісти-аматори вели безкомпромісну спортивну боротьбу, демонстрували добру фізичну підготовку, самовідданість та рішучість на футбольному майданчику.

За підсумками групового етапу в матчі за третє місце зустрічались команди Каховської прокуратури та СБУ. У видовищному і результативному поєдинку мінімальну перемогу здобули представники Каховської місцевої прокуратури. У фінальному матчі футболістам Каховського відділу поліції протистояла команда «Рятівник». Цікавий та безкомпромісний поєдинок достойних суперників закінчився перемогою поліцейських.

Команда-переможець та призери змагань були нагороджені почесними кубками та дипломами від організаторів. Кубками та дипломами були також відзначені кращі гравці турніру:

  • кращій воротар – Олександр Андреєв («Рятівник»);

  • кращий бомбардир – Артем Трофимчук (Каховська міська рада);

  • кращий гравець – Віталій Сенчин (Каховській відділ поліції).

 

Фото: