UKR
Субота 20 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

В Каховці відбувся ХV міжвідомчий турнір з футзалу


10.12.2019

8 грудня 2019 року в спортивній залі ДЮСШ Каховської міської ради відбувся ХV відкритий міський міжвідомчий турнір з футзалу, присвячений пам’яті А.В.Козловського. Організатори заходу: відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради, Каховська міська федерація футболу та управління освіти міської ради (адміністрація ДЮСШ).
Цього року в турнірі взяли участь шість команд: Новокаховський МРВ УСБУ, Каховський ВП ГУНП, Каховський МРУ ГУ ДСНС («Рятувальник»), КНП «Каховська ЦРЛ», Каховська міська рада та ГО «Учасники АТО «Скіф».
Під час церемонії відкриття змагань учасників та вболівальників привітав начальник відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради Віктор Зубков. Всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять ініціатора проведення цього турніру, співробітника СБУ Анатолія Козловського, а також громадян, які загинули під час пожежі 4 грудня в м. Одеса в будівлі «Одеського коледжу економіки, права та готельного бізнесу».
Першість в турнірі команди розігрували за змішаною системою в два етапи. На попередньому етапі команди були розподілені жеребом на дві групи, в яких змагалися за коловою системою. За підсумком групового етапу місця в групах розподілились наступним чином:
Група 1
1. Каховський ВП ГУНП
2. Каховська міська рада
3. «Скіф»
Група 2
1. КНП «Каховська ЦРЛ»
2. Новокаховський МРВ УСБУ
3. «Рятувальник»
На другому (фінальному) етапі команди, які зайняли відповідні місця в групах визначили місця в очних поєдинках за «кубковою» системою. В усіх матчах футболісти-аматори вели безкомпромісну спортивну боротьбу, демонстрували добру фізичну підготовку, самовідданість та рішучість на футбольному майданчику.
У грі за 5-6 місце «Скіф» лише в серії післяматчевих пенальті здолав опір «Рятувальників» (основний час завершився внічию - 2:2).
В напруженому матчі за бронзові нагороди, команда Каховської міської ради виявила волю до перемоги та, програючи по ходу поєдинку 0:1, зуміла вирвати бажану перемогу 2:1 у команди Новокаховський МРВ УСБУ (завдяки «диво-голу» п’ятою начальника Управління праці та соціального захисту населення Андрія Скрипниченка).
Справжньою окрасою турніру став фінальний матч між командами Каховський ВП ГУНП та КНП «Каховська ЦРЛ». До останньої секунди поєдинку точилася справжня чоловіча спортивна боротьба, в якій, доля посміхнулася поліціянтам - 4:3 на їхню користь та заслужена перемога в турнірі. Лікарі - на другому місці.
Оргкомітетом змагань в складі всіх команд-учасниць були визначені кращі гравці:
• Яценко Вадим (Каховський ВП ГУНП)
• Баранов Валерій (КНП «Каховська ЦРЛ»)
• Скрипниченко Андрій (Каховська міська рада)
• Марочканич Роман (Новокаховський МРВ УСБУ)
• Нечеса Михайло (ГО «Учасники АТО «Скіф»)
• Токарєв Віталій (Каховський МРУ ГУ ДСНС)
Команди-призери змагань, їх учасники та кращі гравці команд були нагороджені почесними кубками та дипломами від організаторів.

Фото: