UKR
П'ятниця 19 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

В Каховці відбулись змагання Спартакіади «Повір у себе»


25.02.2019

На початку лютого в Каховці відбулись міські етапи Спартакіади «Повір у себе» з тенісу настільного та шахів серед дітей з обмеженими функціональними можливостями. Змагання були організовані Каховською філією регіонального центру «Інваспорт» при підтримці відділу у справах молоді та спорту, управління освіти Каховської міської ради та адміністрації Каховської ЗОШ № 5 та Каховської ДЮСШ. Переможці міського етапу представлятимуть м. Каховку в змаганнях обласної Спартакіади «Повір у себе» в м. Херсон.
На базі Каховської ЗОШ №5 відбувся міський етап Спартакіади «Повір у себе» з тенісу настільного. За результатами змагань перше місце здобула Міхеєнко Ангеліна, друге місце посів Зеленько Андрій, третє - Смашнов Кирило.
В шаховій кімнаті ДЮСШ Каховської міської ради відбувся чемпіонат міста та міський етап Спартакіади «Повір у себе» з шахів. За результатами змагань переможцем стала Міхеєнко Ангеліна, на другому місці - Шевченко Владислав, на третьому - Смашнов Кирило. Переможців та призерів Спартакіади було нагороджено грамотами та медалями від організаторів.
Каховська філія «Інваспорт» висловлює щиру подяку адміністрації ЗОШ № 5 та ДЮСШ Каховської міської ради за допомогу у проведенні змагань.

Фото: