UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

В Каховці відбулись святкові турніри з шахів та шашок


30.08.2019

З нагоди відзначення 28-ї річниці незалежності України в м. Каховці 24-25 серпня 2019 року відбулись відкриті міські турніри з шахів та шашок-64. Організаторами змагань виступили: Федерація шахів м. Каховки, Каховська міська шашкова Федерація та при підтримці відділу у справах молоді та спорту та відділу культури Каховської міської ради.

24 серпня в шаховому клубі МПК «Меліоратор» виборювали першість шахісти. У змаганнях взяли участь спортсмени з Каховки та Н.Каховки. турнір проводився за коловою системою (у два кола) та контролем часу 5 хвилин кожному учаснику до кінця партії.
У підсумку перемогу виборов новокаховчанин, кандидат у майстри спорту Одександр Мєжуєв з результатом 21 очко з 22-х можливих. Два учасники набрали однакову кількість очок (по 14), але за додатковими показниками друге місце в турнірі - у каховчанина Олега Пільщікова, на третьому - Віталій Явнюк з Каховки.
У заліку серед ветеранів кращий результат показав Володимир Якуба з Нової Каховки, на другому місці його земляк Володимир Грудковський, на третьому - ветеран каховських шахів Сергій Вітюк. Переможці та призери святкового турніру нагороджені грамотами та медалями від організаторів.
До речі, 8 серпня о 10.00 в шаховому клубі МПК «Меліоратор» стартує традиційний відкритий міський шаховий турнір «Меморіал Заслуженого тренера України В.О.Войнаревича».

25 серпня на території літнього майданчика «Рандеву» відбувся відкритий міський турнір з шашок-64, який проходив за правилами швидкої гри та проводився за коловою системою. В змаганнях взяли участь 15 шашкістів з Каховки, Н.Каховки, Каховського та Бериславського районів.
За підсумками турніру перше місце посів представник Бериславського району Василь Райляну (23 очки). На другому місці новокаховчанин Анатолій Горбач (23 очки), на третьому - каховчанин Володимир Дем’янюк (20 очок).
У заліку серед жінок призові місця розподілились наступним чином: Ольга Мелехина (Малокаховка), Альбіна Сахарчук (Каховка), Марія Беляцька (Каховка). Серед ветеранів кращі результати у Ігоря Цигіпи (Н.Каховка), Сергія Вітюка (Каховка) та Віктора Мануйло (Н.Каховка). Переможці та призери були відзначені грамотами та медалями від організаторів.