UKR
П'ятниця 19 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ СВЯТА МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ


13.06.2014

13 червня у приміщенні Каховської школи мистецтв відбулися урочистості з нагоди професійного свята медичних працівників. На свято зібралися представники медичних закладів міста та району. Привітати їх прийшли голова райдержадміністрації Віктор Балабанов, перший заступник міського голови Павло Пуляєв, головний лікар Каховського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Олександр Антоненко. Щирі слова подяки за самовіддану та благородну працю вони висловили на адресу каховських медиків, які віддають свої вміння, талант та серце людям. Районна і міська влада є надійними партнерами медиків і докладають багато зусиль для підтримки галузі охорони здоров’я, яка є однією з кращих в області.

 Відповідальність, мужність та самопожертва працівників медичної галузі гідні глибокого визнання з боку держави та суспільства. Громада міста вірить, що лікарська честь і громадянська відповідальність, висока моральність та інтелігентність, працьовитість і професійність – будуть тільки примножуватись та слугуватимуть на благо жителів Каховщини.

Цього дня заслужені грамоти отримали кращі працівники медичної галузі міста та району, а творчі колективи подарували присутнім незабутні враження від концерту.

Напередодні свята бажаємо вам, шановні працівники галузі охорони здоров’я, міцного здоров’я, успіхів у роботі, сімейних гараздів, благополуччя та людської шани. Нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією. Зі святом!

 

 

 

Фото: