UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

УКРАЇНА — ВЕТЕРАНАМ ВІЙНИ


08.05.2014

    Вже третій рік поспіль, напередодні Дня Перемоги, у Каховці проходить міська акція громадських організацій “Україна — ветеранам війни”. Для кожного з мешканців нашого міста цей день - особливий,  і,  напевно, найважливіший в святковому календарі. З кожним роком пам’ять про Велику Перемогу повинна тільки зміцнюватися і передаватися підростаючому поколінню.

     На жаль, наших дорогих ветеранів сьогодні з нами залишилося дуже мало. І тому в це радісне і, водночас,  сумне свято,  ми вклоняємось ветеранам, прагнемо підтримати їх своєю вдячною пам’яттю,  надати посильну допомогу.
     Цього року у акції прийняли участь громадські організації міста, учні та дорослі (Каховське козаче товариство, ММГО “Молода Січ”, ММГО «ДіЛО»,  Каховка інфо, ЗОШ № 4, ЖГО “Колібрі”, відділ по роботі з молоддю Новокаховської єпархії, ДБІТ “Радість”, воїни-інтернаціоналісти, військово-патріотичний загін “Сокіл” та військово-історичний клуб “Каховка”), які привітали понад півсотні ветеранів.  Та головне — це, насамперед, увага до тих людей, яким ми завдячуємо життям. Адже ветерани війни - наша гордість,  гордість нашої Батьківщини.
    Ми дякуємо Вам, Герої Великої Вітчизняної, за мужність і героїзм,  за вірність,  до кінця і з гідністю виконаний солдатський обов’язок.