UKR
Четвер 28 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

УКРАЇНА — МОЯ КРАЇНА


13.05.2014

altУ кожного з нас одна єдина Батьківщина. Перш за все, це те місце, де ми народилися і виросли. По-друге, Батьківщина – це наша рідна Україна. Батьківщину змінити неможна, як неможна змінити своїх батьків, тих, хто дав нам життя.

    13 травня креативні учні та вчителі СЗОШ № 2 на чолі з директором школи Галиною Соломахіною організували на подвір’ї школи захоплюючий флеш моб. На святковій лінійці вишикувались учні школи. Під музику учні урочисто внесли Державний Прапор України – один з трьох офіційних державних символів, що символізують суверенітет держави. Та цей прапор був незвичний: його ширина сягала 3 м., а довжина 25 м.
    Під час заходу лунали патріотичні гасла, вірші відомих українських поетів. Було зрозуміло, що всі ми, українці Сходу і Заходу, Півдня і Півночі, хочемо жити в мирі і злагоді, поважаючи одне одного. Символізуючи любов та взаєморозуміння, учні школи разом з вчителями та гостями заходу пройшли святковою ходою під Прапором України та створили Коло Єднання. Усі разом співали Гімн України.
    Вітальні промови та настанови на майбутнє прозвучали для учнів і від гостей свята — випускниці школи, активіста громадського руху міста Галини Захарченко та начальника відділу у справах молоді та спорту Віктора Зубкова.
    На завершення заходу делегація учнів рушила з квітами до пам’ятного знаку на честь гетьмана Богдана Ружинського (на Набережній міста). Величне синьо-жовте полотно Прапора учні СЗОШ № 2 пронесли разом із собою вулицями міста, де їх радо вітали городяни.
    Ми віримо, що українська держава – могутня і миролюбна країна. Наші діти зможуть мужніти і рости разом з нею. Гордіться своїм корінням, не забувайте наші звичаї і традиції, вивчайте рідну мову.  Ви – майбутнє нашої держави.

©Фото Владислави Базилевич

Фото: