UKR
П'ятниця 19 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

У Міжнародний День студента привітали переможців фотоконкурсу


18.11.2021

В рамках фотоконкурсу до Всесвітнього Дня молоді та Міжнародного Дня студента до відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради було надіслано 41 фотографію від 20 учасників. Приймалися фотографії, зроблені у номінаціях:
СПАЛАХ ЕМОЦІЙ (фотографії яскравих подій Вашого життя чи молодіжного життя громади, фестивалі та концерти, молодіжні акції та ігри тощо);
НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС (фотографії на території Вашого навчального закладу, пов’язані зі студентським/учнівським життям, навчальним процесом або творчими вечорами навчального закладу);
МОЛОДЬ ОБИРАЄ ЗДОРОВʼЯ (фотографії таборувань та походів, туризм, заходи з охорони здоровʼя, спортивні заходи, профілактичні акції, волонтерство тощо).
У Всесвітній День молоді розпочали голосування "лайками" за фото, які сподобались. Голосування тривало до 23:59 16.11.2021 у групі "Каховська міська територіальна громада" у фейсбуці. За підсумками голосування найбільшу кількість прихильників отримали фотоработи:
- Олександри Вороніної (номінація "Спалах емоцій")
- Лілії Слюсаренко "Захопливе навчання в проекті "Школа миру" (номінація "Навчальний процес")
- Олександра Глущенка "На зарядку ставай!" (номінація "Молодь обирає здоровʼя")
У Міжнародний День студента заступник начальника відділу у справах молоді та спорту Владислава Базилевич привітала переможців та вручила їм подарунки від відділу.
Також усі учасники фотоконкурсу отримають приємний сюрприз у вигляді календарика на наступний рік. А ще приємно вразили нази до фоторобіт, які були надіслані. То ж вирішили оголосити ще одну номінацію "Найвлучніша назва". У ній за рішенням оргкомітету обрано фотоработи:
"Портал у здоровʼя" (Шаповалова Анастасія)
"З мрією про Мир" (Кавун Анастасія)
"Трубач. Труден лишь первый шаг" (Скорик Назар)
"Вспомнить всё" (Плєшанова Анастасія)
"Дорога до Сонця" (Радіонова Ольга)
"Ривок до перемоги" (Нечитовський Костянтин)
З Днем студента! І нехай ваше життя буде сповнене яскравих емоцій!

 

 

Фото: