UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

У міськвиконкомі відбувся семінар козацьких наставників


08.02.2021

5 лютого в приміщені Каховського міськвиконкому відбувся семінар з підготовки ХХ Відкритих змагань дитячих козацьких організацій Каховської міської територіальної громади на Кубок пам’яті сотника Українського козацтва Станіслава Панаска в 2021 році.

У його роботі взяли участь: отаман Каховського Козачого товариства Григорій Мінський, почесний отаман Каховської паланки УДЮТ "Січ" - Микола Огданець, начальник відділу у справах молоді та спорту - Лідія Левчик, головний спеціаліст управління освіти - Оксана Круковська, директор ЦДТ - Ольга Литвиненко, отаман Малокаховського куреня Війська Запорозького Спілки Козаків України - Євген Коновальчук та наставники дитячих козацьких куренів Каховської паланки УДЮТ "Січ". На семінарі були присутні і представники міської територіальної громади, які вперше долучилися до козацького руху: педагог-організатор Коробківського ЗЗСО - Марія Комарова, заступник директора з виховної роботи Малокаховського ЗЗСО - Ірина Юрів та вчитель фізкультури Роздольненського ЗЗСО - Павло Баланович.

          Основні питання семінару:
          1) Про Національно-патріотичне виховання та розвиток козацького руху в закладах освіти;
          2) Підсумки XІХ Відкритих міських змагань дитячих козацьких організацій на Кубок пам’яті сотника Українського козацтва Станіслава Панаска в 2020 році;
          3) Обговорення щодо внесення змін та доповнень до Положення про XХ Відкриті змагання козацьких організацій Каховської міської територіальної громади на Кубок пам’яті сотника Українського козацтва Станіслава Панаска в 2021 році.

Почесний отаман Каховської паланки УДЮТ "Січ" - Микола Огданець розповів про історію створення козацького руху Каховщини, заснування змагань на Кубок пам’яті сотника Українського козацтва Станіслава Панаска та провів детальний розгляд Положення для нових членів козацької громади.

Наставники козацьких куренів вносили свої пропозиції, а нові члени козацької родини брали активну участь в обговоренні та ставили актуальні запитання.

            Зустріч пройшла продуктивно та ще раз підтвердила необхідність та корисність спілкування такого формату.

 

 

Фото: