UKR
Четвер 25 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

У Каховці відбувся турнір з нагоди Дня шахів в Україні


27.07.2020

Минулими вихідними в каховському шаховому клубі при МПК «Меліоратор» відбувся відкритий шаховий бліц-турнір, присвячений Дню шахів в Україні, якій традиційно відзначається 20 липня. Турнір був організований федерацією шахів м. Каховки спільно з відділом у справах молоді та спорту Каховської міської ради та при організаційній підтримці міського відділу культури і адміністрації МПК «Меліоратор».
У змаганнях взяли участь 18 шахістів різного віку з Каховки та Н.Каховки, у т.ч. - 4 кандидати у майстри спорту. Першість у турнірі розігрувалась в два кола. Контроль часу - 5 хвилин кожному учаснику до кінця партії. На півфінальній стадії всі учасники були розподілені на дві підгрупи по 9 чол. До фіналу виходили по 3 спортсмена з кожної за кращими результатами. У підсумку перемогу в турнірі святкував кандидат у майстри спорту з Каховки Дмитро Кузьоминський. На другому місці каховчанка Євгенія Ралко, яка лише за рахунок додаткових показників випередила бронзового призера - свого батька та тренера, кандидата у майстри спорту Артура Ралка.
На четвертому місці закінчила фінал турніру представниця Нової Каховки Поліна Лищенко, на п’ятому - ветеран каховських шахів Олег Пільщіков, на шостому - юніор з Нової Каховки Дмитро Криштопа.
Переможці, призери та фіналісти турніру були нагороджені грамотами та медалями від організаторів.

За інформацією Федерації шахів м. Каховки