UKR
Четвер 28 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

У Каховці відбувся мітинг до Дня визволення міста від нацистських загарбників


02.11.2021

02 листопада у Парку Слави (біля пам’ятника «Танк») відбувся мітинг, присвячений 77-ій річниці визволення України та 78-ій річниці визволення міста Каховка від нацистських загарбників у роки Другої Світової війни.

У мітингу взяли участь представники влади - міський голова Віталій Немерець, перший заступник міського голови Галина Гондарева, секретар міської ради Ірина Гончарова, керуючий справами виконавчого комітету Віталій Чернявський, начальники відділів та управлінь міської ради, депутати, представники громадських організацій, а також небайдужі мешканці міста.

«Шановні мешканці громади, сьогодні ми відзначаємо 78-му річницю визволення нашого рідного міста від нацистських загарбників! Ми безмежно вдячні тим, хто з усіх сил боровся за звільнення нашої України, нашого рідного краю. Вічна та світла пам’ять загиблим ветеранам, довгих років життя і міцного здоров’я живим, сил та витримки сучасним захисникам і захисницям України! З Днем визволення рідного міста!» - звернувся до присутніх міський голова Віталій Немерець.

Перед присутніми також виступили - голова Каховської міської організації ветеранів України Валентина Юрасова та голова міського Каховського товариства воїнів-інтернаціоналістів Наталія Скін.

Каховчани вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих в роки Другої світової війни при визволенні нашого міста, полеглих на Майдані за свободу української нації, Героїв Небесної Сотні, всіх загиблих патріотів України, наших земляків, які загинули в ході проведення АТО/ООС на Сході України, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність Української держави.

Урочисте покладання квітів відбулося до Памʼятника на честь воїнів-визволителів, меморіалу «Вічний вогонь» та стели (братська могила жертв фашизму).

Усіх мешканців Каховки вітаємо з Днем визволення міста! Пам’ятаймо наше минуле і дбаймо про майбутнє! Слава Україні! Героям Слава!

 

Фото: