UKR
П'ятниця 19 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

У КАХОВЦІ БУДЕ СТВОРЕНО РАДУ ГОЛІВ ОСББ


29.03.2016

29 березня 2016 року відбулася зустріч міського голови Андрія Дяченка з головами об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, на якій обговорювалися перспективи розвитку ОСББ, наявні проблеми та способи їх вирішення. Про те, що необхідність у відвертій розмові назріла давно свідчить високе емоційне напруження під час зустрічі. Врахувавши усі думки, міський голова запропонував створити раду, яка буде визначати концепцію розвитку ОСББ та їх взаємовідносин з владою міста.
Міський голова наголосив, що варто ламати вкорінені стереотипи і прищеплювати городянам почуття відповідальності за свій будинок (адже це їх власність), а це, в свою чергу, вимагає від них певних зусиль і матеріальних витрат. Влада міста готова сприяти цьому процесу, і перш за все - інформаційно. З цією метою планується створити ресурсний центр, працівники якого будуть відслідковувати і аналізувати всю наявну інформацію, доводити її до відома каховчан і, в першу чергу, новоствореної ради. Сюди можна буде звернутися за порадою і консультацією, внести слушні пропозиції.
Що стосується фінансової підтримки, то, на думку міського голови, необхідно розробити механізм пайової участі ОСББ у різного роду програмах - міських, державних, міжнародних, залучення безпроцентних кредитів і інвестицій. У свою чергу рада має право готувати і виносити на розгляд сесії міської ради питання, які потребують невідкладного вирішення.

Фото: