UKR
Четвер 25 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

У День позашкілля – найщиріші вітання зі святом!


25.09.2020

Позашкільна освіта розвиває здібності й таланти, здійснює патріотичне виховання, готує до життя в сучасних умовах, допомагає нашим дітям у розвитку особистості, їх самореалізації та професійному самовизначенні. Саме позашкілля у творчості та натхненні навчає й формує українську юнь. Саме до вас біжать дітлахи не тому, що треба, а тому, що цікаво, захопливо, емоційно й корисно.
Дорогі позашкільники! Кожен із Вас - неповторна особистість, кожен із Вас має свій особливий талант, який заохочує дітей до навчання та творчості у позаурочний час. Шановні працівники СЮН, СЮТ, ЦДТ, ДЮСШ, ви розвиваєте здібності, таланти, готуєте до майбутньої професії своїх вихованців, вкладаєте душу і серце в свою роботу! Творчих ідей і відкриттів, натхнення та наснаги,досягнень і злетів вам та вашим вихованцям!
«Любі наші позашкільнята! Керівники закладів та гуртків! Сьогодні свято позашкілля, і це означає, що увага до освіти за межами шкіл та дитячих садків дуже велика. Адже час витрачений на дозвілля формує всебічно розвинену особистість і сприяє самореалізації дітлашні. Творіть і процвітайте!» - привітала присутніх начальниця управління освіти Каховської міської ради Олександра Аркуша.