UKR
Четвер 18 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

У бібліотеках та закладах культури Каховської громади пройшли заходи до Міжнародного Дня людей поважного віку


07.10.2021

01 жовтня у бібліотеках та закладах культури Каховської територіальної громади пройшли заходи до Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана:

 

- У Роздольному пройшли урочисті святкові заходи для відвідувачів територіального центру. У сільській бібліотеці відбулася година доброго настрою «Уклін тобі, осіннє покоління». Людей поважного віку привітала спеціаліст з питань соціального захисту населення Валентина Григор, підняла всім настрій веселими гуморесками Павла Глазового Алла Романюк. Потім присутні взяли активну участь у музичному конкурсі «Вгадай мелодію» та отримали призи. Наприкінці свята учасники заходу чаювали, спілкувалися та ділилися своїми враженнями.

 

- У бібліотеці села Вільна Україна відбувся вечір-вшанування «Роки людині до лиця».

 

- У Чорноморівському сільському клубі селяни поважного віку завітали на вечір відпочинку «Бабуся — мудрості криниця». Свято розпочалося з поздоровлень шановних гостей — начальника відділу забезпечення діяльності старост в старостинських округах та внутрішнього контролю Каховської міської ради Лідії Землянської та старости села Чорноморівка Володимира Гузя, які висловили слова вдячності людям поважного віку за внесок у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю на благо нашого краю, за доброту і мудрість. А вдячні глядачі з гарним настроєм насолоджувалися підготовленими для них конкурсами та квестами, декламували вірші, танцювали та співали. А у сільській бібліотеці пройшла година доброго настрою «Хай теплою буде осінь життя». Також у бібліотеці з 01 до 04 жовтня діяла тематично-інформаційна виставка «Ниточка, що з’єднує покоління людей похилого віку».

 

- Малокаховчани завітали до сільського будинку культури на вечір відпочинку «Летять літа, як білі журавлі». Відео з заходу можна переглянути за посиланням: https://cutt.ly/TEC4QVR .

 

Міський голова Віталій Немерець привітав людей поважного віку такими словами: «Ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, матерям, бабусям, дідусям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за все, що вони зробили для своїх нащадків, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування. Нехай вас завжди оточують увагою і піклуванням близькі люди, нехай тішать своїми успіхами діти, внуки та правнуки. Бажаю вам доброго здоров’я, довгих років життя, сердечного тепла, любові та душевного спокою!».

 

Фото: