UKR
П'ятниця 19 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

У КАХОВСЬКОМУ РВ УМВС ВІДКРИТО МЕМОРІАЛЬНУ ДОШКУ


19.03.2015

Герої не вмирають. Вони підіймаються до небес провідною зіркою та осяюють шлях тим, хто залишився на землі. Ми ж із вдячністю пам’ятатимемо їх та передамо цю пам’ять прийдешнім поколінням.

19 березня представники міської та районної влади, УМВС України в Херсонській області, Каховського РВ УМВС України в Херсонській області, ветеранської організації працівників органів внутрішніх справ, громадськість міста, друзі та рідні Руслана Салівончика, який загинув наприкінці серпня у зоні проведення антитерористичної операції в районі міста Іловайськ, що на Донеччині, зібралися біля будівлі Каховського РВ УМВС України в Херсонській області. Капітана міліції Руслана Салівончика посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

 Цього дня на фасаді адмінбудівлі було урочисто та по-військовому витримано відкрито меморіальну дошку на честь Руслана Салівончика. Зі словами вдячності та пам’яті про загиблого зверталися до присутніх міський голова Олександр Карасевич, голова Каховської райдержадміністрації Валерій Салтиков, начальник УМВС України в Херсонській області Артур Мєріков.

До меморіальної дошки поклали безліч квітів та вшанували пам’ять загиблого хвилиною мовчання.

 

 

 

 ©  Фотографії Владислави Базилевич

 

Фото: