UKR
Вівторок 23 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

У КАХОВЦІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ


09.12.2014

    Свято місцевого самоврядування — це свято усієї громади. Адже  основою місцевого самоврядування є законне право мешканців самостійно вирішувати питання міського значення. Тож і День місцевого самоврядування Каховка відзначила усією громадою.

    У актовому залі Каховської школи мистецтв відбулися міські урочистості, які розпочалися з перегляду соціального відеоролику про наше рідне місто (автор — головний спеціаліст відділу економіки Н.Карпенко). З теплими словами привітання звернувся до присутніх перший заступник міського голови Павло Пуляєв, який відзначив, що у Каховці з органами місцевого самоврядування тісно співпрацює громадський сектор та наголосив, що свято місцевого самоврядування збігається з річницею ухвалення 1990-го року першого закону про самоврядування і є свідченням важливості цього інституту в утвердженні демократичних засад розвитку нашого суспільства.
    У цей святковий день було виконано і почесну місію нагородження працівників органів місцевого самоврядування:
    - Почесною грамотою обласної ради нагороджено начальника міського фінансового управління К.Гаврилюк;
    - грамотами міського голови – депутатів Каховської міської ради М.Манзика, А.Перчиця, І.Хомінець; начальника відділу міського господарства М.Шимоліна, головних спеціалістів відділу організаційної роботи,  інформаційної політики та взаємодії з громадськістю О.Кузнєцову і В.Базилевич, начальника управління праці та соціального захисту населення А.Скрипніченка та начальника відділу цього ж управління О.Спільну, головного спеціаліста відділу освіти Ж.Макуху, головного спеціаліста відділу фінансового управління І.Лобаєвську.
    - грамотою обласної профспілки працівників державних установ України — заступника начальника відділу у справах молоді та спорту С.Кашуліна.
    Заступник начальника Каховського МВ КВІ Олена Парфененко, також привітала присутніх зі святом та вручила грамоту начальнику відділу у справах дітей Олені Сушко, з якою Каховське МВ КВІ плідно співпрацює вже багато років поспіль.
    У подарунок працівникам місцевого самоврядування артисти міського Палацу культури «Меліоратор» та вихованці міських шкіл приготували яскраву концертну програму з запальними східними танками, чаруючим вальсом та мелодійними піснями.

©  Фотографії Владислави Базилевич

Фото: