UKR
Субота 20 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Турнір з футзалу пам’яті футболістів Каховщини


28.04.2015

15 березня 2015 року в спортивному залі каховського КЗ «ДЮСШ» відбувся традиційний відкритий турнір з футзалу серед ветеранів (40 років і старші), присвячений пам’яті футболістів Каховщини. Цього року в турнірі взяли участь шість команд: збірна м. Каховки, «Тандем» (м. Таврійськ), «Скіф» (Н.Сірогози), «Азовець» (Генічеськ), «Вікторія» (Асканія-Нова) та ФК «Гопри» (м. Гола Пристань). Організатори турніру: відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради, КЗ «ДЮСШ» відділу освіти міської ради при підтримці ТОВ «Тройка» (мінеральна вода «Каховка»).

 Під час церемонії відкриття учасників змагань привітав начальник відділу у справах молоді та спорту Віктор Зубков. Футболісти та вболівальники вшанували «хвилиною мовчання» пам’ять футболістів Каховщини, які передчасно пішли з життя. Турнір проводився за «змішаною» системою. Високий організаційний рівень проведення турніру забезпечила бригада арбітрів у складі Віктора Чухрая, Олексія Шевченка, Романа Повха та Василя Росошика. Команди-учасники жеребом були розподілені на дві групи, в яких зіграли за коловою системою. Всі матчі турніру проходили у цікавій, безкомпромісній спортивній боротьбі. Ветерани футболу втратили швидкісні кондиції, але вони з легкістю компенсувалися непоступливим характером, виконавською технікою та футбольними хитрощами. У складах своїх команд виступали добре відомі вболівальникам нашої області футболісти, які за роки своєї футбольної кар’єри пограли на високому професійному та аматорському рівні, такі як: Олександр Бурковський, Костянтин Панін, Олексій Якименко, Василь Філіппов, Сергій Величко, Юрій Окул, Юрій Балицький, Ігор Штихар, Віталій Трубаєв, тощо.

Результати ігор у першій групі:

Каховка – «Вікторія» (Асканія-Нова) – 7:0

«Вікторія» (Асканія-Нова) – «Тандем» (м. Таврійськ) – 3:5

Каховка – «Тандем» (м. Таврійськ) – 4:2.

У другій групі ігри закінчились з таким рахунком:

«Азовець» (Генічеськ) – ФК «Гопри» (м. Гола Пристань) – 4:8

«Скіф» (Н.Сірогози) – «Азовець» (Генічеськ) – 4:1

ФК «Гопри» (м. Гола Пристань) – «Скіф» (Н.Сірогози) – 3:1.

Матч за 5-6 місце:

«Азовець» (Генічеськ) - «Вікторія» (Асканія-Нова) - 5:4

Матч за 3 місце:

«Скіф» (Н.Сірогози) - «Тандем» (м. Таврійськ) - +:-

У фінальному двобої зійшлися достойні суперники - переможці групових змагань – ФК «Гопри» та збірна ветеранів м. Каховки. Вирішальна гра виправдала найкращі сподівання любителів футболу. У напруженому та видовищному матчі каховчанам вдалося перемогти сильного суперника з рахунком 4:2. Переможцями турніру в складі збірної команди ветеранів м. Каховки стали: Юрій Балицький (капітан команди), Олександр Іванов, Ігор Плотніков, Ігор Бойко, Олексій Шешеня, Сергій Кашулін, Валерій Баранов, Олександр Забари, Віктор Дзьоба, Юрій Окул.

Організатори змагань висловлюють подяку всім командам-учасницям, які у цей непростий час знайшли фінансову і організаційну можливість для того, щоб взяти участь у турнірі, а також за підтримку ветеранського спорту та пропаганду здорового способу життя.