UKR
Четвер 28 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Тренажерний комплекс – у подарунок каховчанам


03.06.2015

З нагоди відзначення в Каховці Дня захисту дітей та Всеукраїнського Олімпійського дня, 2 червня 2015 року на спортивному комбінаті «Олімпійський» в урочистій обстановці було відкрито тренажерний комплекс (вуличні тренажери) для занять фізичною культурою і спортом та атлетичною гімнастикою на відкритому повітрі.
Ініціатором встановлення вуличного тренажерного комплексу став перший заступник міського голови Павло Пуляєв, а втілилась ця ідея у життя завдяки фінансовій допомозі Каховської філії ТОВ «АТ Каргілл» - підприємству, яке не тільки відомо своєю продукцією по всьому світу, а й підтримкою розвитку спорту та дітей. Саме завдяки акціонерному товариству «Каргілл» протягом останніх років в місті з’явились дитячі гральні майданчики на набережній міста та у ЗОШ № 3, тощо.
Виконавцем робіт з виготовлення та встановлення вуличних тренажерів став добре відомий на ринку товарів для спорту та активної діяльності концерн «Інтератлетика». До комплексу увійшли одинадцять тренажерів на різні групи м’язів. Вартість тренажерного комплексу (з доставкою та монтажем) склала 79 175 грн. Ось такий подарунок підготувала для каховських фізкультурників та спортсменів КФ ТОВ «АТ Каргілл».
В урочистому відкритті тренажерного комплексу взяли участь перший заступник міського голови Павло Пуляєв, начальник відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради Віктор Зубков, заступник директора з персоналу КФ ТОВ «АТ Каргілл» В’ячеслав Ігнатов, менеджер з адміністративної діяльності КФ ТОВ «АТ Каргілл» Оксана Антонова, представник Херсонського відділення НОК України Борис Кисельов, директор КЗ «ДЮСШ» Віктор Чухрай, активісти фізкультурно-спортивного руху міста, юні вихованці КЗ «ДЮСШ» та діти.
Після слів привітання та вдячності від почесних гостей, для всіх присутніх заспівала учениця ЗОШ № 4 Аліна Коринецька. Після урочистого відкриття під керівництвом директора КЗ «ДЮСШ» Віктора Чухрая та інструктора з фізичної культури с/к «Олімпійський» Василя Росошик всі бажаючи змогли протестувати роботу тренажерів, чим сповна скористалися юні каховчане. А відділ у справах молоді та спорту з нагоди спортивного свята та Дня захисту дітей пригостив юних спортсменів морозивом та соком.

Фото: