UKR
П'ятниця 19 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

«Тато, мама, я – спортивна сім’я» в Каховці


18.04.2014

12 квітня 2014 року у спортивній залі Каховської ДЮСШ відбулись традиційні міські змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я», у яких взяли участь кращі представники шкільного етапу цих змагань. На міському етапі на старт вийшли шість команд, які представляли загальноосвітні школи міста:

 ЗОШ № 1 – сім’я Прокопець (капітан команди – Ганна (3-Б кл.), тато Олександр Володимирович та мама Наталія Валеріївна);

СЗОШ № 2 – сімя Пізік (капітан команди – Софія (3-А кл.), тато Олександр Анатолійович та мама Ірина Олександрівна);

ЗОШ № 3 – сім’я Щербакових (капітан команди – Іван (3-А кл.), тато Віктор Сергійович та мама Алла Валентинівна);

ЗОШ № 4 – сім’я Дорохіних (капітан команди – Іван (3-А кл.), тато Юрій Феліксович та мама Ірина Сергіївна);

ЗОШ № 6 - сім’я Бенза (капітан команди – Валерія (4 кл.), тато Олександр Вікторович та мама Наталія Євгенівна);

Каховський НВК (гімназія) - сім’я Лазаревих (капітан команди – Кирило (4 кл.), тато Олександр Володимирович та мама Лариса Вікторівна).

Організатори змагань – відділ освіти та відділ у справах молоді та спорту міської ради. Змагання відбулись при підтримці ПП «Гармонія» (директор А.Я.Липа).

Під час урочистої церемонії відкриття змагань відбулось представлення команд-учасниць, всіх присутніх привітав та побажав успіхів заступник міського голови Віталій Чернявський. Як завжди, до програми змагань входили комплексні естафети на швидкість, координацію, витривалість та силові вправи. Капітанами команд були діти, які вправно боролися на рівні з батьками за перемогу. Змагання проходили у дружній атмосфері та при підтримці чисельних вболівальників. До кінця останнього етапу змагань серед командам-учасниць точилася безкомпромісна спортивна боротьба за першість.

За підсумками змагань перемогу святкувала спортивна сім’я Лазаревих, яка представляла Каховський НВК (гімназію). Друге місце здобула команда сім’ї Пізік (Каховська СЗОШ № 2), а на третьому місці – сім’я Дорохіних (Каховська ЗОШ № 4).

Переможці та призери змагань були нагороджені кубком та почесними грамотами, а всі команди-учасники також були відзначені пам’ятними грамотами, солодкими подарунками від організаторів та заохочувальними призами від спонсору змагань – ПП «Гармонія» (директор А.Я.Липа).

Свято спорту вдалося: здорова сімя – здорова країна.

  

Фото: