UKR
Вівторок 19 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

СВЯТО ВЕСНИ, КРАСИ ТА ГАРМОНІЇ


10.03.2015

8 березня - це одне з найбільш життєствердних свят, яке дарує всьому людству чудовий настрій, віру в силу добра, надію на оновлення. Адже таємниця і сила жінки - в приголомшливому умінні протистояти життєвим проблемам і негараздам, зберігати родинне вогнище, залишаючись при цьому надзвичайно чуйною, ніжною і прекрасною.

 Напередодні свята у МПК “Меліоратор” відбувся святковий концерт.
Під час привітання міський голова Олександр Карасевич зазначив, що прекрасна половина нашого міста разом з чоловіками творить славну біографію рідної Каховки і є надійним партнером у всіх добрих починаннях, що є запорукою загального успіху великої каховської сім’ї. Також міський голова вручив букет квітів Почесному громадянину міста, заслуженому працівнику культури України Надії Сергеєвій.

Зі сцени звучали яскраві танцювальні та вокальні номери, від співзвучності яких у присутніх жінок грали на обличчях посмішки, а очі блищали від захоплення. У чудовому концерті в міському Палаці культури «Меліоратор» взяли участь працівники й вихованці численних студій МПК, Каховської школи мистецтв та навіть гості — оперний співак Михайло Гнатюк (колись також випускник КШМ) і квартет священослужителів Новокаховської єпархії. Крім талановитих солістів, свої творчі номери глядачам дарували славні місцеві колективи, сім з яких мають звання народних і три — зразкових. Ця святкова програма стала, до того ж, і стартом цілої низки знаменних заходів на честь відзначення в цьому році важливих для каховської культури ювілеїв: 40-річчя відкриття МПК «Меліоратор», 70-річчя — музичної школи та 110-ї річниці з дня народження відомого українського артиста балету та хореографа Павла Вірського, ім’я якого тісно пов’язане з нашим містом.

Чарівна атмосфера свята, наповнена свіжістю перших весняних квітів, талантом та запалом виконавців подарувала усім присутнім просто чудовий настрій!

 

 

 

 ©  Фотографії Владислави Базилевич

 

 

 

Фото: