UKR
П'ятниця 19 Квітня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

СТАРШОКЛАСНИКИ ЗУСТРІЛИСЯ З НАРОДНИМ ДЕПУТАТОМ


11.04.2016

8 квітня 2016 року, в актовій залі школи № 5 відбулася зустріч Народного Депутата України Сергія Володимировича Хлань з учнями міських шкіл. Дана зустріч була проведена в рамках конкурсу «МІЙ ПАРЛАМЕНТ», ініціатором якого став начальник відділу освіти Каховської міської ради Михайло Гончар.
Народний депутат коротко розповів учням, що таке Парламент і для чого він потрібен, на що впливає і чи є майбутнє у нього в Україні. "Фактично, всі ми делегуємо повноваження Парламенту, коли беремо участь у виборах. У свою чергу, Парламент обирає виконавчу владу, яка далі керує нашою країною. Тому, перед тим як критикувати владу - почніть із себе", - підсумував Сергій Хлань.
Після виступу всі старшокласники могли задати питання народному депутату. У підсумку Сергій Володимирович був приємно здивований зацікавленістю молоді політикою. Наприклад, учням було цікаво дізнатися, що таке популізм? Яким повинен бути народний депутат? Чи важко їм бути? І що він повинен зробити на сьогоднішній день, щоб достукатися до своїх виборців і подолати існуючу політичну кризу в Україні?
На думку С. Хлань, популізм дуже небезпечний, але дуже приємний на слух, коли деякі політики заявляють про те, що завтра тарифи знизяться вдвічі, а зарплати піднімемо в три рази. При цьому не говорять, як таке можливо при теперішньому стані економіки. Крім того, народний депутат вважає, що кожен з нас повинен працювати там, де від нього щось залежить і буде користь. "На мій погляд, від держави сьогодні нічого не варто чекати. Ми звикли, що закінчивши школу і інститут, відразу отримуємо велику зарплату і гарантоване робоче місце. Але таке не може бути. Нам варто зрозуміти реалії життя. На сьогоднішній день вони є такими, що не можна чекати. Отримавши знання, потрібно на цій базі створити собі робоче місце", - прокоментував Сергій Хлань.

Фото: