UKR
П'ятниця 29 Березня 2024 року subscribe_imgПідписатися на новини
kaxobka
Офіційний сайт Каховської міської територіальної громади
Версія сайту для людей з вадами слуху та зору

архів новин


2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 1970

Спортивні вихідні у Каховці: новий спортмайданчик та боротьба за перемогу


10.08.2020

Насиченими спортивними подіями виявилися ці вихідні. Так 7 серпня відбулося офіційне відкриття нового спортивного майданчику із піщано-гравійним покриттям для гри у футбол та волейбол. Він знаходиться на території між будинками Жовтнева, 5 та Миру, 2. У цей же день на ньому провели товариський матч серед дворових команд та конкурс на краще жонглювання футбольним м’ячем. Усі учасники отримали призи та чудовий настрій.

А вже 9 серпня на новому баскетбольному майданчику біля ДЮСШ відбулася відкрита першість м. Каховки з баскетболу 3х3 серед команд чоловіків, присвячена 29-й річниці Незалежності України. Організатори змагань: відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради, управління освіти, ДЮСШ Каховської міської ради та ГО «Баскетбольний клуб «Каховка».
Боротьбу за медалі вели шість команд: «МБК» (Каховка), «3+1» (Каховка), «Свєтлово» (Каховка), «Імпульс» (Н.Каховка), «ГСВ» (Н.Каховка) та БК «Нова Каховка». Першість розігрувалась за коловою системою, а дві перші команди за підсумками всіх ігор зустрічалися між собою у суперфіналі. Незважаючи на серпневу спеку всі поєдинки проходили у безкомпромісній та захоплюючій спортивній боротьбі. Баскетболісти демонстрували свої кращі фізичні та технічні навички, волю до перемоги. Високий організаційний рівень проведення змагань забезпечувала бригада арбітрів на чолі з Заслуженим тренером України Валерієм Зарецьким.
Отже, у підсумку, бронзовим призером першості стала каховська команда «3+1» у складі: Єгор Кульков, Микита Ткачук, Єгор Нагай та Сергій Гончаров. Видовищним та напруженим видався чемпіонський суперфінал між каховським «МБК» та БК «Нова Каховка». З рахунком 17:14 перемогу у першості святкували більш досвідчені новокаховчани, які виступали у такому складі: Артем Аверін, Андрій Щепкін, Віктор Дорошенко та Олександр Межуєв. Каховський «МБК» (Дмитро Нечипоренко, Владислав Нечипорук, Микита Макеєв та Антон Коваль) - срібний призер відкритої першості м. Каховки.
Кращим нападником першості оргкомітет змагань визнав Євгена Федорчука («Свєтлово» Каховка) , кращим гравцем - Андрія Щепкіна (БК «Нова Каховка»)
В перервах матчів першості серед учасників та вболівальників були проведені конкурс на краще виконання три очкових кидків (переміг Єгор Кульков («3+1») та конкурс на влучність з дальньої дистанції (переміг Єгор Нагай («3+1»).
На урочистій церемонії нагородження команди-призери, кращі гравці та переможці баскетбольних конкурсів були нагороджені кубками, медалями, почесними грамотами та призами від організаторів.

 

Фото: